Imagini de tristete – Poze cu fete si peisaje foarte triste

Imagini de tristete – Poze cu fete si peisaje foarte triste

Daca sunteti intr-o stare de profunda tristete in care sufletul va este trist si plans aveti mai jos cateva imagini care va vor zugravi starea pe care o simtiti foarte bine. Sunt multi care atunci cand se afla in neplacuta si dureroasa stare de tristete cauta imagini care sa le poata afisa la avatarul messenger-ului sau pe facebook, astfel dorind sa impartaseasca cu prietenii starea lor, sa primeasca o incurajare si un sprijin peste a trece mai usor peste…

Pentru toti acestia am facut mai jos o selectie cu imagini de tristete, poze cu fete foarte triste. Aceasta este o galerie noua de poze, dar daca doriti mai multe poze cu imagini triste mai gasiti aici cateva.

Puteti sa va luati un autocolant cu o imagine care zugraveste tristetea. Iata un tapet autocolant de dimensiuni 88x133cm, pe care il puteti achizitiona de aici.

tapet autocolant tristete

Va doresc sa treceti peste starea aceasta de tristete cat mai repede, iar pe fata sa va puneti cat mai curand un zambet de fericire, sa dati uitarii tristetea de acum!

Ati auzit de ratustele mandarin? Ratustele mandarine reprezinta simbolul unui cuplu fericit casatorit care raman credinciosi unul altuia pe veci. Aceasta pasare a fost mult timp considerata ca cel mai traditional si puternic simbol al dragostei si fericirii in casatorie in Feng Shui. Acest lucru face ca ratele mandarine sa reprezinte o necesitate in decorul dormitorului unui cuplu. Iata de unde le puteti cumpara: rate mandarine – casetute de bijuterii

3 comments for “Imagini de tristete – Poze cu fete si peisaje foarte triste

  1. November 4, 2012 at 13:35

    Nu mai suntem tristi, avem prea multe motive sa fim, asa ca am invatat sa luam viata in… sa nu o mai luam direct in piept!

  2. November 5, 2012 at 10:59

    Foarte frumoase fotografii si foarte expresive! Chiar daca sunt poze cu imagini triste va pup pe toti si va trimit o imbratisare si un zambet! Sa fiti zambitori cat mai curand, viata are si parti triste, nu are cum altfel. Doar traind si lucruri mai putin placute te vei bucura mai mult de lucrurile bune din jurul tau! Fiti optimisti, nu tristi! :)

  3. December 16, 2012 at 16:18

    Gândul m ilfov stolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *