Hitler si-a gresit vocatia… Adolf Hitler pictor (poze)

Hitler si-a gresit vocatia… Adolf Hitler pictor (poze)

Oare Adolf Hitler si-a ratat adevarata cariera? Se pare ca da, caci el ar fi putut mai bine sa-si dedice viata picturii in loc sa provoace haos in Europa…

Spuneti-va si voi parerea dupa ce parcurgeti pozele de mai jos, toate cu desene si picturi in acuarele ale celui pe care toata lumea il cunoaste, dar nu ca artist, ci ca pe un dictator de temut.

Galerie poze picturi in acuarele by Adolf Hitler:

Vedeti cumva vreo urma de nebunie in picturile sale? Eu personal le vad chiar foarte pasnice si chiar nu-ti vine sa crezi ca sunt facute de acelasi om care a fost acuzat de genocid…

3 comments for “Hitler si-a gresit vocatia… Adolf Hitler pictor (poze)

 1. June 30, 2010 at 21:21

  Sunt dragute, dar eu le vad ca si creatie a unui suflet negru, asa ca nu pot sa apreciez!

 2. July 3, 2010 at 22:49

  Daca oamenii s-ar informa si ar judeca atent , ar constata ca era un om care dorea binele Europei si a oamenilor ce o populau. Fiind o persoana hotarata a decis sa distruga parazitii care o parte au si urmasi acum printre noi .
  In prezent suntem depasiti de probleme dar noi vorbim, niciodata nu suntem in stare de mai mult …..dar noi suntem buni si cu sufletele albe ….el ca a incercat sa eradicheze raul … e suflet negru … atat !

 3. con
  February 10, 2011 at 14:45

  nu poti eradica raul, printr-un rau si mai mare.crima ramane crima, iar in sufletul sau bolnav si plin de razbunare a ordonat moartea la nivel mondial. Sufletul sau plin de gingasie si delicatete cu care a pictat florile, fecioara cu pruncul, etc, a fost stapanit de intunecimea celui rau. A lasat raul sa-l domine.Atentie mare, caci daca nu veghem asupra sufletului, oricine, oricand, poate fi atacat de diavol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *