Hidroizolatie terasa Onix residence – O colaborare de success marca Milucon

Lucrarile de hidroizolatii au rolul de a proteja constructiile de infiltratiile apei pluviale sau freatice si intemperii, prin consolidarea anumitor elemente de constructie expuse acestor pericole.

Milucon este una dintre companiile romanesti care executa lucrari de hidroizolatii la cele mai inalte standarde si care isi atinge obiectivele datorita furnizorilor de materiale care sunt renumiti pentru calitatea acestora.

Specialistii comaniei perfectioneaza noi tehnici de aplicare a materialelor de-a lungul celor 10 ani de experienta in acest domeniu.

43_onix-rezidence-Milucon3

Prezentam un proiect de exceptie: Onix Residence

Increderea clientilor se reflecta in portofoliul de lucrari de hidroizolatii vast al echipei Milucon, din care face parte si proiectul de hidroizolatie terasa Onix residence din Bucuresti, un complex rezidential modern situat intr-o zona semi-centrala.

Acesta este alcatuit din apartamente spatioase, confortabile si durabile, calitatea constructiei fiind asigurata in colaborare cu parteneri de incredere, printre care si compania Milucon.

Pentru acest proiect a fost necesara realizarea unui sistem complet de inchidere a terasei cladirii care sa impiedice infiltrarea apei in elementele cladirii si sa protejeze impotriva avariilor.

Solutia optima a fost aplicarea unui sistem de termo-hidroizolatie, realizat cu urmatoarea stratificatie:
• Sapa de panta;
• Amorsa bitumionoasa;
• Aplicarea membranei bituminoase;
• Termoziolatie realizata cu polistiren expandat dur;
• Membrana bituminoasa autoadeziva;
• Aplicarea stratului final – Membrana bituminoasa cu ardezie.

Pentru impermeabilizarea acestei terase s-a folosit metoda clasica, adica asternerea unui covor de bitum modificat prin insertia de plastomeri si elastomeri, aditivi ce imbunatatesc elasticitatea si rezistenta acestui sistem de hidroizolatie.

43_onix-rezidence-Milucon2

Primul strat de bitum, cu rol de difuzie, elimina vaporii existenti in interiorul imobilului si in suportul de beton, iar cel de-al doilea strat aplicat, cu rol de bariera impotriva vaporilor, faciliteaza evacuarea vaporilor prin zone special concepute, fara sa afecteze stratul de termoziolatie.

Termoizolatia actioneaza ca strat de legatura intre bariera contra vaporilor si pelicula de membrana bituminoasa autoadeziva.

Ultima etapa in realizarea lucrarii de hidroizolatie a fost aplicarea stratului de inchidere – membrana bituminoasa cu protectie de ardezie.

Lucrarile s-au desfasurat in conditii meteorologice favorabile, la temperaturi cuprinse intre +5°C si +35°C, fara averse sau alte fenomene naturale ce ar fi putut compromite succesul si integritatea lucrarii de termo-hidroizolatie.

Trebuie sa mentionam de asemenea etapa de pregatire a suprafetei, o conditie esentiala pentru obtinerea unei lucrari de impermeabilizare a terasei de inalta calitate. Suprafata a fost mai intai tratata cu amorsa bituminoasa, cu scopul de a creste aderenta pentru urmatorul strat.

In cele din urma, suprafata a fost curatata si uscata, dar si nivelata cu ajutorul echipamentelor din dotarea Milucon, astfel ca bitumul s-a transformat cu usurinta intr-o pelicula neteda, fara denivelari sau defecte vizibile.

Milucon.ro – Principalul partener pentru lucrari exceptionale pentru hidroizolatii

Prin urmare, proiectul de hidroizolatie terasa Onix residence face parte din numeroase angajamente pe care Milucon si le-a asumat de-a lungul timpului.

Dezvoltarea acestui complex de locuinte si numarul redus de unitati libere puse in vanzare in prezent sunt dovada categorica a contributiei unei echipe de profesionisti.

Milucon este prezenta pe piata hidrozolatiilor din Romania de 10 ani si continua sa se impuna prin proiecte de mare anvergura si tehnici de lucru inovative, dar si materiale de ultima generatie.

Date de contact
Adresa: Drumul Taberei nr. 87A – Bucuresti
E-mail: office@milucon.ro
Telefon: 0766 419 049

1 comment for “Hidroizolatie terasa Onix residence – O colaborare de success marca Milucon

  1. May 1, 2017 at 03:01

    Bitumul este de calitate ? Adica in timp nu isi pierde proprietatiile si crapa ? Pretul pe mp pentru o terasa simpla care ar fi ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *