Helinick.ro – Proiectare sisteme de securitate – Companie recunoscuta pentru performanta in garantarea sigurantei

Procedurile de siguranta reprezinta un element important in orice companie, intrucat garanteaza faptul ca proprietarii si angajatii nu se accidenteaza in timpul orelor de lucru. Cu toate acestea, companiile din anumite industrii sunt nevoite sa recurga la proiectare sisteme de securitate mult mai complexe.

Este cazul industriei energetice, industriei auto sau industriei materialelor de constructii, care necesita prevenirea mult mai atenta a situatiilor periculoase la locul de munca.

Helinick este o companie care asigura solutii de siguranta electronica, reduce riscurile, genereaza strategii si se asigura ca resursele puse la dispozitia proiectului sunt folosite intr-un mod inteligent.

Identificarea potentialelor riscuri

Echipa de specialisti furnizeaza sisteme avansate de securitate si ofera solutii de siguranta electronica. Primul pas in realizarea unui proiect consta in analiza de risc. In aceasta etapa sunt evaluate potentialele probleme si sunt propuse cele mai potrivite solutii de securitate pentru rezolvarea acestora.

Helinick este recunoscuta pe piata de profil prin numeroase proiecte de succes: aproximativ 100.00 detectoare instalate in toata tara, 900 sisteme de stingere si peste 200 sisteme de detectie prin aspiratie.

Inovatie pe piata de profil din Romania

Helinick este una dintre primele companii din tara care a pus in aplicare conceptul de sistem integrat de securitate.

De asemenea, reuseste sa se adapteze la cele mai exigente cerinte si foloseste echipamente avansate, specifice unor lideri mondiali din acest domeniu.

Compania administreaza procesele intr-un mod inteligent, dupa cum urmeaza:

1. Proiectare
Proiectarea unui sistem de securitate presupune o colaborare apropiata a mai multor departamente: departamentul de vanzari, tehnic, proiectare, calitate, achizitii, logistica). Coordonarea acestui process este realizata de Departamentul de Management al Poriectelor ( Project Management Department);
Profesionalismul companiei este demonstrat si de software-ul folosit in organizarea proiectelor: Oracte Primavera Project Management.

Acesta reprezinta un standard de inalta performanta, care are capacitatea de a dirija proiecte complexe si sofisticate, care contin pana la 100.000 de activitati cu resurse si obiective nelimitate.

2. Avizare
Compania pune la dispozitia celor interesati servicii de consultanta in aprobarea si avizarea proiectelor de catre autoritatile desemnate cu aceasta sarcina;

3. Instalare
Modul de dasfasurare a procesului de instalare, alaturi de toate etapele proiectului, pot fi accesate pe website-ul companiei, dupa ce se va introduce o parola personalizata.

Instalarea se afla sub egida unui responsabil de proiect (project manager), insa sunt implicati si tehnicieni sau ingineri specializati. De asemenea, o echipa care se ocupa cu garantarea calitatii proiectului supravegheaza intregul proces;

4. Procese si documentatie
Compania asigura controlul proceselor si predarea documentatiei necesare.

5. Gestiunea resurselor
Helinick garanteaza solutia optima pentru gestiunea resurselor companiei prin implementarea Microsoft Dynamics Nav, un software care stabileste colaborarea ideala intre departamentele din companie.

Date de contact

Acceseaza website-ul www.helinick.ro pentru a patrunde in lumea fascinanta a tehnologiei de ultima generatie promovata de tehnicienii si inginerii companiei Helinick.
Ideile specifice companiei, care se caracterizeaza prin inovatie si originalitate, garanteaza performanta si asigura securitatea beneficiarilor, in timp ce firma Helinick ramane un lider imbatabil pe piata de profil din Romania.

Intra in contact cu un reprezentant Helinick si suna la numarul de telefon: 0745 394 665

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *