Grund parchet de la ColorMagic.ro – solutii simple pentru rezultate de durata

45_grund-parchetParchetul necesita o ingrijire aparte dat fiind faptul ca acesta este supus in mod constant uzurii. Acest grund parchet este util pentru a se realiza o amorsare a suprafeteti parchetului, dar si pentru a pastra culoarea naturala a lemnului sau chiar pentru a intensifica caracteristicile naturale ale masei lemnoase si pentru a scoate in evidenta culorile parchetului.

Pentru a se obtine o rezistenta sporita la abraziuni, zgaraieturi si alti factori care pot deteriora parchetul se aplica un strat de grund cu rol protector.

La Color Magic veti gasi o gama vasta de produse din categoria grund parchet care acopera in totalitate toti porii materialului din care este realizat parchetul, precum si toate crapaturile care se pot forma intr-un astfel de finisaj, conferind in acelasi timp elasticitatea necesara pentru a se asigura o protectie de durata.

Grund parchet aplicat impreuna cu un lac pentru lemn ofera o protectie superioara

Grundul pentru parchet este stratul intermediar care se gaseste intre suprafata lemnoasa a parchetului si lacul care se utilizeaza drept inisaj. Aplicarea grundului este necesara pentru ca in acest sens se purcede la o umplere a porilor lemnului astfel incat atunci cand se aplica lacul sa se evite formarea unor pete sau aplicarea neuniforma a acestuia.

Aplicarea grundului parchet in concordanta cu tipul de lac utilizat

Pentru rezultate calitative este imperativ necesar ca compozitia unui grund parchet utilizat sa se asemene cu cea a lacului necesar pentru finisare. Astfel, daca sedoreste utilizarea unor lacuri pe baza de solventi sau poliuretani, atunci si grundul trebuie sa contina in compozitia sa minim un astfel de solvent.

In schimb, grundurile care sunt realizate pe baza de apa sunt compatibili spre a fi utilizati cu lacurile care detin o componenta pe baza de acrilice.

Grund parchet lemn produs de compania Sikkens – Proprietati unice

Sikkens Cetol HLS Plus este un grund parchet care poate fi utilizat in sistemele translucide pentru aplicatia pe suprafete din lemn atat de esenta tare cat si de esenta moale.

Acest grund realizat de compania Sikkens – producator renumit la nivel international – poate fi aplicat si drept grund, intr-un strat, dar si ca lac pentru finisare, cu aplicatie i 1 sau 2 straturi in dependenta de materialul lemnos.

Grundul pentru parchet respectiv detine o serie de proprietati care il transforma intr-un produs extrem de avantajos pentru pardoselele de acest tip:

• Ofera protectie lemnului de durata mare dar in acelasi timp si contribuie la decorarea parchetului;

• Grundul respectiv este rezistent la ciuperci,mucegai sau alte bacterii asemanatoare care pot degrada parchetul, oferind inacelasi timp si protectie impotriva formarii crapaturilor sau a zgaraieturilor;

• Contribuie la amplificarea culorii naturale a lemnului din care este realizat parchetul pentru un plus de frumusete naturala.

Color Magic – Parteneriate cu producatori renumiti international

Grundurile pentru parchet comercializate de compania Color Magic fac parte din gama produsa de Sikkens – lider mondial in realizarea de materiale calitative pentru decor si protectie. Produsele din aceasta gama se caracterizeaza printr-o siguranta ecologica sporita, culori vii si disponibile intr-o paleta vasta, precum si rezultate calitative.

Produsele din categoria Sikkens pot fi achizitionate de pe site-ul magazinului: www.colormagic.ro

Magazinul Color Magic ofera si suport tehnic pentru clientii sai, astfel incat in caz de necesitate puteti lua legatura cu unul dintre consultantii firmei prin apel telefonic la: 0724.336.280.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *