George Michael a murit! Last Christmas pentru George Michael, acesta a murit in somn!

george-michael-a-muritO alta legenda a muzicii internationale s-a stins…In acest Craciun George Michael a murit!

Moartea fulgeratoare a socat pe toata lumea, avea doar 53 de ani si mai avea multe de spus in ceea ce priveste muzica, mai avea atat de multe hit-uri de impartasit cu noi, cu lumea intreaga, mai avea atat de multe de lasat pe plan muzical pe acest pamant! Am pierdut un artist genial!

Dupa Michael Jackson, Withney Houston, Freddie Mercury, Prince, iata ca la fel de neasteptat a venit si stirea ca si George Michael a pus punct definitiv carierei sale muzicale!

Legendarul cantaret George Michael a avut “Last Christmas” si nu imi face placere deloc sa spun acest lucru… as fi vrut sa anunt ca George Michael a mai scos o melodie foarte frumoasa si nu sa anunt ca a murit in ziua de Craciun!

Cate hit-uri ar mai fi putut fi scoase de acesti artisti geniali, cate melodii am pierdut a mai asculta atat noi cat si generatiile urmatoare? Spun acest lucru deoarece acesti oameni au fost si vor ramane cu adevarat memorabili? Cine dintre voi nu stiu macar o melodie a celor 4 artisti mentionati mai sus?

Sa ascultam impreuna cele mai frumoase melodii ale lui George Michael!

George Michael a murit, dar aceste melodii nu vor muri nicioadata! George Michael a vandut mai mult de 80 de milioane de discuri in intreaga lume intr-o cariera de patru decenii!

Referitor la cum a murit George Michael (pe numele lui adevarat Georgios Kyriacos Panayioto), nu au fost transmise date oficiale, doar niste apropiati au declarat ca acesta a facut infarct, ar fi murit in somn… Adio George Michael! :(

1 comment for “George Michael a murit! Last Christmas pentru George Michael, acesta a murit in somn!

  1. December 28, 2016 at 17:19

    Se spune ca pe cei buni ii cheama domnul la el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *