Fungicidele – Cea mai eficienta solutie pentru o cultura bogata sunt fungicidele

4_flowerFungicidele reprezinta cea mai eficienta solutie pentru o cultura bogata
Fungicidele sunt substante chimice,create special pentru a distruge fungii care pot aparea la diferite plante si care in acelasi timp dauneaza acestora, putand sa duca chiar si la distrugerea totala a culturii. Chiar daca sunt obtinute prin intermediul industriei chimice, aceste fungicide nu dauneaza plantelor, ba dimpotriva, unele dintre ele contin si substante nutritive care sa timuleze cresterea plantelor dupa tratarea lor.

Actiunea fungicidelor este de doua tipa. In prima instanta se remarca efectele distructive ale fungicidelor, care astfel, dupa cum o spune si numele distrug daunatorii. Insa aceste substante mai pot avea si o alta actiune si anume acea de incetinire a dezvoltarii fungilor. Asemenea actiune este potrivita cu aplicarea fungicidelor pe plantele care deja au fructe. Pentru a se evita contaminarea recoltei se purcede la aplicarea acestor substante mai slabe dar care isi indeplinesc efectul scontat.

Fungicidele pot fi de trei tipuri: de contact, translaminare si sistemice. Primele, cele de contact protejeaza planta doar unde a fost aplicata substanta. Astfel in zonele mai greu accesibile, aceste substante nu isi fac efectul pentru ca ele nu pot ajunge in acel loc. Fungicidele translaminare detin proprietatea de a putea redistribui subtanta de la partile superioare ale plantelor spre partile inferioare. Fungicidele sistemice sunt cele mai eficiente pentru ca ele patrund in sistemul circular al plantelor si le protejeaza in intregime.

4_fungicidOferta de fungicide de la pesticide-az.ro
Pesticide-az.ro ofera o gama vasta de fungicide, din ambele categorii de actiune. Calitatea produselor este ridicata si in plus respecta toate standarteleinternationale de siguranta. Astfel, se remarca cateva exemple de astfel de fungicide:
• Un fungicid extrem de eficient este Cosavet 80 DF, pe care magazinul il comercializeaza in cantitati de cate 30 grame. Acesta se utilizeaza pentru prevenirea afectiunilor sau cel ai tarziu cand apar primele simptome. Fungicidul respectiv este unul de contact si este format pe baza de sulf. Modul sau de pastrare este cel tip granule care se dizolva in apa.
• Un alt fungicid extrem de bun este manfil, care se comercializeaza la 20 de grame. Acesta se utilizeaza pentru culturi precum vita de vie, rosii sau cartofi. Este un tratament inainte de inflorit si se aplica in perioada de vegetatie.
• DITHANE M45 este un fungicid recomandat pentru tratarea diferitor afectiuni la culturi precum cartofii, rosiile, ceapa, castravetii, culturile pomilor fructiferi, vita de vie, iar din categoria florilor se utilizeaza pentru tratarea crizantemelor. Substanta principala a acestui fungicid este mancozeb. Aceasta se gaseste in fungicid in proportie de 80 %.

4_fungicid-2Pesticide-az.ro reprezinta cea mai potrivita alegere in materie de fungicide
Alegand fungicide de la pesticide-az.ro veti alege siguranta aplicarii dar si siguranta culturilor caci aceste produse nu le afecteaza in mod negativ. Respectandu-se normele de siguranta, veti obtine rezultate sigure in cel mai scurt timp si in plus veti fi foarte multumiti de actiunea lor.

Indiferent ca practicati agricultura sau legumicultura, aceste fungicide sunt foarte utile pentru ca distrug daunatorii. In plus, produsele de la pesticide-az.ro sunt atestate si de asemenea omologate, astfel incat utilizarea lor este sigura.
Pentru informatii suplimentarea, in josul paginii la sectiunea Informatii utile, subsectiunea contact veti gasi datele de identificare ale magazinului, precum si numarul de telefon pentru suport tehnic si informatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *