Florin Raduta – Castigatorul de la X Factor 2015

Cine este castigatorul de la X Factor 2015? Cine sa fie, oare…

Iata ca in aceasta seara, s-au adeverit vorbele lui Stefan Banica de acum cateva luni, cand Florin Raduta urca pentru prima data pe scena de la X Factor, si anume prin care ne indemna sa tinem minte acest nume – Florin Raduta! Nu a fost greu sa facem asta, cel putin pentru mine, avand in vedere ca la fiecare editie Florin Raduta s-a prezentat la inaltime si a iesit in evidenta cu a sa voce deosebita. Parca in gatul lui se joaca un mic mar de negrisor, dupa parere mea. Cred ca piesele lui Michael Jackson i-ar fi picat manusa daca ar fi fost puse la bataie de catre Stefan Banica in repertoriul din concurs….

Florin Raduta, un nume ce astazi avea sa apara pe prima pagina a tuturor stirilor cu titlul – Florin Raduta, marele castigator de la X Factor 2015!

In aceasta seara de duminica, in finala showlui X Factor editia 2015, prezentat de Antena 1, s-au luptat pentru premiul cel mare, Florin Răduță, Xenia Chitoroagă si trupele B52 și Bravissimo. Cele doua trupe au fost eliminate de votul publicului, iar duelul s-a dat intre Florin Răduţă și Xenia Chitoroagă, ambii din echipa lui Ștefan Bănică Jr… iar, finalul a fost cel asteptat si anticipat inca de la preselectii – castigatorul de la X Factor 2015 poarta numele de Florin Raduta!

Iata piesa care a facut furori si prin care eu spun ca Florin Raduta si-a adjudecat detasat titlul de marele castigator de la X Factor 2015:

“Daca-i show sa fie!” a spus Stefan Banica… si a fost un show in adevaratul sens, “ca intre artisti” cum a subliniat si Delia.

Daca “Vocea Romaniei” nu l-a vrut, iata ca astazi Florin Raduta s-a razbunat si a castigat marea finala de la X Factor 2015, alaturi de premiul de 100.000 de euro! Felicitari, Florin Raduta!

foto: captura videoclip youtube

foto: captura videoclip youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *