Felicitari de Sfanta Ana – Poze cu felicitari pentru Ana!

Felicitari de Sfanta Ana – Poze cu La multi ani, Ana!

In fiecare an in data de 9 septembrie o sarbatorim pe Sfanta Ana, dar si pe cei care poarta numele Ana sau nume derivate din acesta, cum ar fi Anisoara, Ancuta, Anita, Aneta, Ana-Maria.

In aceasta zi de sarbatoare, ii urez cu La multi ani, sanatate si multe bucurii pe cei sarbatoritis si nu uitati si voi ceilalti, fiti mereu buni si draguti cu toti cei din jurul vostru, fiti un prieten de nadejde si oameni adevarati. Iarta, iubeste si traieste frumos cu cei din jurul tau!

Nu uitati sa trimiteti felicitari si urari tuturor persoanelor voastre dragi si prietenilor, daca acestia sunt sarbatoriti astazi, de Sfanta Ana. Gasiti cateva sugestii de mesaje si sms-uri pentru Sf. Ana aici.

Iata pentru voi, special de la codRosu.ro si cateva poze cu felicitari pentru Sfanta Ana! Sper sa va placa si daca alegeti sa le folositi, sa ajunga la inima celui caruia i le veti trimite!

1 comment for “Felicitari de Sfanta Ana – Poze cu felicitari pentru Ana!

  1. ana
    September 9, 2016 at 11:09

    Intocmai ca Sfânta Ana, al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fii mai bună, mai inţeleaptă, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *