Evolore te angajeaza de nu te vezi

Esti in cautare de un job interesat? Ai ajuns pe Ejobs? Atunci ferestete de un anunt prin care Evolore angajeaza asistent manager/organizator de evenimente.

Este o mare teapa, o nesimtire iesita din comun, te trezesti ca esti sunat, apoi te duci la interviu si acolo auzi ca daca vrei sa te angajezi trebuie mai intai sa faci un training care trebuie si platit, ghici de cine? de tine 75% si 25% cica de ei…

Concluzia nimeni nu primeste un loc de munca, doar este atras intr-o cursa. Daca esti naiv te alegi cu un training platit de tine si normal fara un loc de munca la evolore.

Iar mai tarziu poti citi comunicate de presa prin care se lauda cu tot felul de statisitici financiare marete. Rusine sa va fie Evolore!!!

La o simpla cautare pe google “evolore teapa” am mai gasit:

http://backtome-blankpagey.blogspot.com/2008/11/evolore.html

http://groups.yahoo.com/group/jobmate/message/1764

7 comments for “Evolore te angajeaza de nu te vezi

 1. Andreea
  November 23, 2008 at 20:30

  Sunt niste nesimtiti!!!!!!!!!

  “Trainning-ul” e super prost organizat, iar in final ramaneti doar cu 2 milioane si ceva mai putin in portofel….

  In plus, aceasta firma este o firma de traininguri…deci nu are interesul sa aleaga pe cineva pentru “minunatul post”.

  O gramada de minciuni, acest post (organizator evenimente, bla-bla) este disponibil din luna iunie 2008…chiar credeti ca in jumatate de an din n persoane care au participat la acel curs, nimeni nu intruneste “calitatile” necesare…???

  Oare chiar suntem toti atat de prosti???

  Nu va mai lasati pacaliti, ei nu vor altceva decat banii vostri!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Sa va fie rusine evolore!

 2. cris
  November 23, 2008 at 20:35

  In calitate de candidata la un job in cadrul Evolore, imi permit sa afirm urmatoarele: Inca din momentul in care am intrat in sediul firmei, d-soara Iuliana Luca m-a intampinat extrem de primitor. Mi-a spus ca voi obtine un job cu un salariu de aprox 1000 e, deoarece ea atat primeste, ca voi avea timp liber suficient dar ca trebuie sa platesc 25 % dintr-un traning de pregatire. Asta in conditiile in care Evolore ar achita restul de 75%. A se retine ca mi s-a garantat faptul ca cel care tine cursul este din afara firmei!!! Asta ca sa aflu, in momentul in care am inceput cursul, ca fiecare participant a primit o alta poveste din partea d-soarei Iuliana Luca-asistent manager Evolore, unii plateau 15%, altii 35%, altii 20%, altii11% – DUPA VORBA, DUPA PORT – CHIAR DACA IN FINAL, TOTI AU ACHITAT ACEEASI SUMA – 285 ron.
  Mai mult, doamna care sustinea training-ul nu era nici mai mult nici mai putin decat Cristina Giurgea – sotia managerului general, Mihai Giurgea. NICI UNUL DIN CEI 25 DE PARTICIPANTI LA CURS NU A FOST ANGAJAT, ne-am ales cu totii in schimb cu o minunata diploma de participare. TRAGETI CONCLUZII!!!

 3. Sorin
  November 23, 2008 at 21:06

  @cris si @andreea eu nu am stiut asa de multe ca si voi pentru ca spre norocul meu nu am ajuns sa fac acest training pentru ca mi-a mirosit ca ceva nu e ok…imi pare sincer rau pentru voi si pentru celelalte persoane care au mers pana la sfarsit ca si voi

 4. November 25, 2008 at 11:40

  Am patit-o si eu cu Evolore, m-am dus la un interviu si acolo am aflat ca de fapt mi se vinde un training. Bineinteles ca m-am enervat foarte rau si le-am spus ca oamenii vin acolo pentru un interviu si sunt mintiti. Tipa s-a prins ca nu prea tine cu mine si mi-a zis ca ea are un job foarte greu pentru ca tre sa spuna aceste lucrui, parerea mea, fata nici nu prea era potrivita pt jobul ala pentru ca nu prea stia sa minta. Sau poate nu ii mergea cu mine. Cine stie. Oricum ei vand traininguri si nimic mai mult. Nu ofera niciun loc de munca.

 5. elena
  November 29, 2008 at 17:38

  nu ma mir, caci astfel de “capuse” exista peste tot. prostii sunt cei care le dau sa suga

 6. andreea_m
  December 16, 2008 at 14:43

  Pentru @ndreea: eu am facut trainingul cu tine (daca esti cine cred eu). Nu m-am angajat, pentru ca intre timp am primit o bursa in Franta. Dar sincer, eu nu cred ca faceam mare lucru pe organizare de evenimente. In schimb pe tine daca te angajau, chiar ca ma simteam jignita. Altceva decat gura mare n-ai. Habar n-ai sa negociezi, pui orice client pe goana, si iti jignesti colegii fara sa-ti ceri scuze. Eu oricum nu m-as angaja in nici o firma care te primeste pe tine.

 7. Caty
  June 4, 2010 at 00:08

  si eu am facut cursul, cu ceva timp in urma, cand pretul era de 250 de lei..m-am prins dupa prima zi cum sta treaba..dar la urma urmei, daca tot apucasem sa platesc, macar sa invat ceva..sau macar niste cunostinte noi sa imi fac..imi pare rau pt cei care venisera de la mai mult de 400 de km pt jobul ala…si au fost pacaliti intr-un stil nesimtit, profitandu-se chiar si de buna lor intentie..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *