Eros Ramazzotti in concert la Bucuresti – Castiga si tu invitatie

Eros Ramazzotti in concert la Bucuresti – Castiga si tu invitatie
InMusica Events anunta concertul celebrului artist italian EROS RAMAZZOTTI la Bucuresti, stadionul de rugby Arcul de Triumf in data de 10 iulie 2010 incepand cu orele 20.00. Acest eveniment face parte din turneul de promovare al celui mai nou album lansat pe piata la sfarsitul anului trecut, intitulat “ALI E RADICI”.

Biletele au fost puse in vanzare in data de 10 martie 2010 prin reteaua de distributie Eventim, pe MyTicket, Bilete.ro si Blt.ro, in managzinele Germanos Romania, Muzica, Diverta, Sala Palatului, Librariile Carturesti, Librariile Humanitas, Vodafone Romania si online pe www.eventim.ro , www.myticket.ro , www.bilete.ro si www.blt.ro. EROS RAMAZZOTTI in Romania este un eveniment prezentat de Cramps Music Italy, prin asociere cu InMusica Events.

Daca inca nu ti-ai cumparat bilet…si poate ca in perioada asta de criza..nu-ti permite bugetul insa iti doresti cu adevarat sa-l vezi in concert pe Eros Ramazzotti…codRosu.ro impreuna cu InMusica Events te invita la concurs…poti castiga 15 invitatii la categoria 3 si 4.

Este un concurs dedicat bloggerilor dar si celor care au cont pe facebook…

Hai sa vedem acum care sunt regulile jocului…daca ai un blog…atunci tot ce trebuie sa faci este sa scrii un articol despre eveniment si despre Eros Ramazzotti…articolul trebuie sa contina date despre concert, link catre acest articol de pe codRosu.ro si catre InMusica Events, dupa ce ai scris articolul lasa intr-un comentariu link-ul catre el.

Vom spune stop concurs pe data de 8 iulie…cele mai bune review-uri vor fi premiate de catre staff-ul codRosu.ro si InMusica Events.

Ne dam in stampa si pe Facebook…lasa un comentariu la http://www.facebook.com/photo.php?pid=147348&id=100000197667840#!/codrosu?v=wall&story_fbid=105761792808666 prin care ne spui de ce ar trebui sa castigi tu invitatia la concert…si la fel jurizam…si dam invitatiile…PS si la stare pe facebook pune vreau bilet la concert Eros Ramazzotti in concert live la Bucuresti

succes…si daca ceva nu este clar…asteptam sa ne spuneti…

6 comments for “Eros Ramazzotti in concert la Bucuresti – Castiga si tu invitatie

  1. June 28, 2010 at 21:31

    O sa imi cumpar bilet este bestial Eros Ramazzotti !!!!

  2. July 5, 2010 at 12:33

    hello! Am intocmit si eu raportul complet despre concertul lui Eros. Sper sa placa si sa ma duca aproape de el :)

  3. July 5, 2010 at 12:43

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *