Elemente esențiale de care trebuie să ții cont dacă vrei să evadezi într-un city break

Elemente esențiale de care trebuie să ții cont dacă vrei să evadezi într-un city breakCu toții ne gândim la un weekend plin de distracție, aventură, locuri noi de vizitat după o săptămână obositoare la muncă, să plecăm cât mai departe, să vizităm locuri  și să ne detașăm complet de rutina ce ne dă bătăi de cap.

Ce poate fi mai frumos decât să alegi un city break într-un oraș pe care nu l-ai mai vazut? Un oraș care să îți stârnească curiozitatea din toate punctele de vedere?

Indiferent de destinația pe care o alegi, sunt câteva lucruri de luat în calcul:

  • Ce haine vei purta în orașul în care vei merge?
  • Care va fi garderoba care îți va surprinde cele mai frumoase unghiuri în nenumăratele poze pe care le vei face?
  • Ce anume va trebui să își facă loc în bagajul tău astfel încât să nu uiți nimic din ce ai avea nevoie în aceste zile de relaxare?

Te gândesti, de asemenea, că în cele 2, 3 zile va trebui să îmbini toate stilurile: sport, elegant, casual, poate chiar si office. Întrebarea este: Cum vei reuși? Sunt anumiți factori de care trebuie să ții cont în momentul în care îți alegi atât garderoba, cât și celelalte accesorii și lucruri indispensabile pentru o mini-vacanță.

  1. Prognoza meteo

Un prim factor destul de important în alegerea obiectelor vestimentare pe care îți dorești să le iei cu tine este vremea. Înainte de a pleca, nu uita să verifici prognoza pentru zilele în care urmează să evadezi din rutină. Asigură-te că ți-ai pus în bagaj atât câteva piese pentru o vreme călduroasă, dar ține cont și de faptul că, în general, vremea este destul de capricioasă și ar trebui să ai la tine, de rezervă, un pulover sau o geacă mai groasă.

  1. Aparatul foto

După ce alegi o piese vestimentare cât mai potrivite, ceea ce mai lipsește din bagajul tău este aparatul foto pentru a avea certitudinea faptului că niciun moment nu va rămâne doar o amintire din mintea ta.

  1. Make-up. DA sau NU?

Adaugă în bagajul tău strict obiectele de make-up necesare, fără să exagerezi. Îți dorești să te simți cât mai confortabil, nu-i așa? Cu siguranță vei prefera să profiți de toate momentele frumoase din mini-vacanță, nu o să petreci ore în șir în fața oglinzii.

  1. Încălțămintea

Alege cele mai confortabile piese de încălțăminte pe care le ai și nu vei regreta. Decât să te chinui încercând să faci cele mai fancy poze cu tocuri exagerate sau pantofi incomozi, alege o pereche de teniși sau adidași care se asortează și la o rochiță, și la o ținută casual sau sport. De asemenea, ține cont că în bagajul tău nu vor încăpea toate lucrurile pe care tu îți dorești să le iei cu tine și, probabil, nici nu vei reuși să porți în câteva zile toate ținutele pe care le ai în minte.

  1. Organizarea

Fă-ți o listă cu lucrurile de care ai nevoie, probează hainele și încălțămintea cu care te simți cel mai comod și pe care ești mai mult decât sigur că le vei purta, apoi, din lista inițială, vei extrage exact strictul necesar pentru ca bagajul să fie cât mai mic, dar cu tot ce ai nevoie în el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *