E-Oferta.ro si un mic SPAM, cadou de 8 martie
Primiti acest e-mail pentru ca site-ul http://www.xxxx.ro este inscris in directorul nostru web. Listarea site-ului dumneavoastra poate sa fie accesata in mod gratuit de orice persoana interesata, la adresa:
http://www.e-oferta.ro/directorweb/detalii-site/xxxxxx-xxxx.html
Sunt doar doua lucruri pe care doresc sa vi le aduc la cunostinta:
E-oferta.ro a lansat un Program de Afiliere, in care castigati un comision de 25%, adica 30 de euro. Inscrierea in program este gratuita. Pentru detalii complete, accesati pagina cu regulamentul programului.
In cazul in care aveti o afacere, va oferim spatiu gratuit de promovare, pe site-ul nostru. Primul pas este sa creati acum un cont gratuit pe site, pentru ca apoi sa puteti adauga prezentarea firmei dumneavoastra, produsele si serviciile pe care le oferiti.
In cazul in care considerati acest mesaj spam, va rog sa-mi dati un reply, pentru a sterge site-ul dumneavoastra din directorul web si implicit adresa dumneavoastra din baza de date.
Va multumesc pentru timpul acordat.
Mihai Vinatoru (Fast Net Promotion SRL)
Tel: 0762611611 Fax: 0318171483
Dupa discutia avuta astazi 20 aprilie 2010 cu d-nul Vanatoru ma vad obligat sa completez acest post. In primul rand ma bucura sa vad ca exista admnistratori care isi doresc sa aiba o imagine curata in online.
Dar..acum sa revenim si sa dezvolt putin de ce am considerat acest mail SPAM…pai din 2 motive…pentru ca nu a existat in el un buton de dezabonare si cel de al 2 motiv…pentru ca nu am vazut datele de identificare a SRL-ului care a trimis acest mesaj.
Posturi similare:
- Spam si nesimtire de la RO-DESIGN
- Idiotul tot idiot ramane
- Depozitul de carte: Un spam nesimtit de la depozituldecarte.net
- SPAM tampit de la acelasi tampit retardat
- PICANT de traininguri in Marketing, Comunicare si Branding – SPAM

{ 2 comments… read them below or add one }
Aceleasi texte obosite de fiecare data:” sunteti in baza noastra de date , email-ul dvs e public , bla bla , mesajul nu e spam , daca nu mai doriti mesaje dati reply….” Poate niste bate de basebal dupa urechi ar fi mai nimerite pentru harneala lor obosita.
Salut Sorin,
Multumesc pentru reclama la Programul de Afiliere pe care l-am lansat recent pe site-ul http://www.e-oferta.ro/ . Mi-ar fi placut sa fie vorba in acest articol doar despre asta, insa din pacate nu este cazul.
Mesajul pe care l-ati primit a fost trimis catre adresele de e-mail asociate site-urilor inscrise in directorul nostru web. Site-ul dumneavoastra, codrosu.ro, a fost inscris in data de 18 aprilie 2009, la 19:44:22 (avem o manie cu datele fixe), de pe adresa de e-mail codrosu@inscrieredirectoare.net
Evident, aceasta nu este adresa dumneavoatsra ci a unei firme pe care ati angajat-o pentru o campanie de link-building. Am contactat aceasta firma si mi s-a spus ca a existat o redirectionare de la adresa codrosu@inscrieredirectoare.net catre adresa dumneavoastra personala de e-mail, fapt care explica primirea mesajului de mai sus.
Probabil ca si un alt aspect a generat reactia de respingere a mesajului: inexistenta unui link prin care se poate realiza dezabonarea. In acest sens, semnalez fragmentul urmator, copiat de la adresa http://www.legi-internet.ro/articole-drept-it/spamul-aspecte-legislative-si-jurisprudentiale.html (site recunoscut ca autoritate in domeniul legislatiei care are lagatura cu Internetul):
“Mecanismul de opozitie poate îmbrăca două forme: o adresă electronică la care destinatarul să poată răspundă ori un mecanism de răspuns pe Internet, de exemplu un hiper-link spre o pagină web care să permită radierea dintr-o listă.”
Este adevarat ca mesajul nu contine datele de identificare ale firmei care opereaza site-ul http://www.e-oferta.ro/ , ci doar un numar de telefon si unul de fax. Nu cred insa ca orice mesaj care nu contine aceste date este catalogat in mod automat ca si mesaj nesolicitat.
Multumesc pentru dreptul la replica.