E-Camere.ro – Tipul de camera video supraveghere potrivit proprietatii tale

48_camere-supraveghereInstalarea unui sistem de supraveghere a devenit o necesitate in zilele noastre. Clasicul sistem de alarma nu este suficient pentru siguranta si protectia proprietatii tale, hotii atentand din ce in ce mai des la casele ce nu par a fi asigurate. De aceea, trebuie sa achizitionati tipul de camera video supraveghere adaptat nevoilor si proprietatii pe care doriti sa o securizati.

Supravegherea in cazul unui apartament

In cazul in care locuiti intr-un apartament, un sistem de supraveghere de interior este cel mai potrivit, insa nu excludeti si varianta achizitionarii unei camere video de exterior.

E-Camere.ro va pune la dispozitie o gama larga de solutii, oricare ar fi cererea dumneavoastra. Camerele de interior pot fi si wireless, astfel ca le puteti conecta pe orice device (smartphone, tableta, notebook, desktop) pentru ca sa fiti mereu la curent cu tot ce se intampla in cadrul locuintei.

Specialistii va recomanda sa optati pentru camere video supraveghere tip HD si full HD, pentru cele mai clare imagini.

Supravegherea unei case

Casele sunt mai pretentioase atunci cand vine vorba de instalarea unei camere de supraveghere. fiind nevoie sa fie instalate mai multe camere, in functie de suprafata terenului si dimensiunea casei: o camera video supraveghere pentru partea din fata casei, una pentru partea din fata, o camera de supraveghere la usa de la intrare etc.

Pentru a sta cu adevarat linistiti, puteti instala si o camera video supraveghere in interiorul casei. Nu uitati sa alegeti si DVR-ul potrivit, pentru a fi sigur de calitatea imaginile salvate.

Supravegherea unei cladiri de birouri

Indiferent cat de mic este business-ul pe care il administrati, nu este niciodata in zadar sa securizati cladirea unde va desfasurati activitatea. Hotii nu au in vizor doar afaceri mari, ci vaneaza si micile comori.

In plus, este neplacut sa treceti printr-o astfel de situatie. Pentru supravegherea unei cladiri de birouri, va trebuie sa va consultati cu unul dintre reprezentantii firmei e-camere.ro pentru a stabili planul de securizare, intretinere si mentenanta.

Pe langa tipul de proprietate pe care doriti sa o supravegheati si tipul camera video supraveghere corespunzatoare, trebuie sa va consultati cu reprezentantii e-camere pentru a va da informatiile necesare despre camerele pe care doriti sa le achizitionati: care este raza de actiune a acestora si care ar fi cele mai avantajoase pozitii pentru a obtine rezultate optime.

Camera video supraveghere: tehnologiile propuse de E-Camere.ro

Compania Polites comercializeaza prin intermediul site-ului www.e-camere.ro o vasta gama de camere de supraveghere, DVR-uri si diverse accesorii. Dintre furnizorii de top cu care colaboreaza amintim Hikvision, Dahua, Nextchip, furnizori care produc doar tehnologie de inalta calitate.

Ce avantaje au camerele de supraveghere din noua generatie?

O camera video supraveghere HD (HDCVI, HDTVI si AHD) presupune mai multe avantaje pentru client:
• Rezolutie mare si calitatea imaginilor;
• Instalare: pasi usor de urmat pentru fiecare utilizator;
• Raport calitate-pret bun;
• Acuratetea imaginilor in cazul unui furt.

Pentru detalii si comenzi, puteti trimite un mail la una dintre adresele disponibile: office@e-camere.ro / vanzari@e-camere.ro / suport@e-camere.ro sau ii puteti apela pe unul dintre consultatii specializati asistenta tehnica la unul dintre numerele de telefon:

0767.390.475
0765.487.387

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *