E-Camere.ro – Consultanta, produse si servicii integrate – Importanta instalarii unor camere de supraveghere in cadrul companiilor

Foarte multi manageri aleg sa instaleze sisteme de supraveghere in cadrul companiilor pe care le conduc. Instalarea unor camere de supraveghere de interior si exterior reprezinta o masura benefica pentru protejarea companiei, dar si a angajatilor.

Servicii complete E-Camere.ro – Beneficiile instalarii camere de supraveghere in sediile companiilor

Protejarea companiei

In general, prezenta unor camere de supraveghere descurajeaza activitatea criminala.

Camerele de supraveghere instalate in interiorul si exteriorul companiei protejeaza impotriva infractorilor, dar ofera si dovezi importante in cazul unui jaf.

Totodata, aceste camere de supraveghere descurajeaza furturile minora sau majore in randurile angajatilor.

Protejarea angajatilor

Sistemele de supraveghere protejeaza angajatii atat direct, cat si indirect. In ceea ce priveste camerele de supraveghere interior, acestea permit angajatilor sa-si desfasoare activitatile si sarcinile de serviciu in siguranta, in timp ce acelea amplasate in exterior, in zona parcarilor, le protejeaza autoturismele.

Toate aceste camere de supraveghere inregistreaza posibilele cazuri de abuz intre angajati, sau a clientilor (acolo unde este cazul) asupra angajatilor.

• Productivitate sporita

Desi exista puncte de vedere diverse cand vine vorba de prezenta camerelor de supraveghere la locul de munca, majoritatea angajatilor aleg sa priveasca pozitiv faptul ca sunt protejati in cazul anumitor incidente.

Totodata, managerii au remarcat cresterea productivitatii atunci cand personalul cunoaste faptul ca intreaga incapere este supravegheata.

Aceasta metoda este eficienta pentru ca managerii sa identifice zilele cu productivitate crescuta sau scazuta in cazul fiecarui angajat si sa remedieze intocmai acele zone in care angajatul nu da randament.

• Posibilitatea monitorizarii clientilor

In cazul magazinelor, showroom-urilor diverse, instalarea unor camere de supraveghere reprezinta o solutie ce se impune pentru monitorizare activitatii clientilor atunci cand sunt prezenti in magazin.

Acest lucru permite rezolvarea cazurilor de reclamatie: un client sustine ca a achizitionat un anumit produs, dar nu mai are chitanta/factura/bonul fiscal.

Acest lucru poate fi usor verificat prin urmarirea inregistrarilor din ziua in care clientul afirma ca a achizitionat produsul.

Cazurile de furt din magazinele cu amanuntul sunt in continuare frecvente, iar monitorizarea constanta ajuta la identificarea pe loc a astfel de actiuni.

Profesionalism si incredere – Produsele si serviciile magazinului online E-Camere.ro

Fie ca este vorba de persoane fizice, ce doresc asigurarea proprietatilor detinute, sau de companii mici si mari, E-Camere.ro reprezinta o varianta de luat in considerare pentru a achizitiona produsele necesare.

Consultantii companiei stiu sa identifice necesarul de camere de supraveghere interior si exterior, ncesitatea de amplasare a acestora pentru a fi eficiente, precum si detaliile tehnice de instalare.

Compania E-Camere.ro incurajeaza achizitia de camere de supraveghere si sistemele complete pentru asigurarea bunurilor, familiei, iar in cazul companiilor, pentru protejarea angajatilor.

Prezenta acestor camere descurajeaza initierea actelor de vandalism si de jaf, reprezentand in acelasi timp un aliat pentru autoritatile locale, politistilor fiindu-le mai usor sa identifice faptasii, atunci cand exista dovezi inregistrate.

Pentru vizualizarea ofertelor propuse accesati website-ul companiei:
www.e-camere.ro

Website-ul este ingenios grupat pe categoriile de produse, astfel ca dumneavoastra puteti restrange cautarile in functie de articolele pe care le considerati cele mai bune pentru a fi eficiente in monitorizare si siguranta.

Specialistii E-Camere testeaza permanent noile inovatii in materie de camere de supraveghere, oferind constant recenzii si recomandari, prin intermediul blog-ului integrat.

Pentru vanzari / detalii comenzi
Telefon: 0767.390.475
Mail: vanzari@e-camere.ro

Pentru suport tehnic
Telefon: 0765.487.387
Mail: suport@e-camere.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *