E-Camere.ro – Camere de supraveghere exterior la cele mai avantajoase preturi

49_camera-supraveghere-exteriorFie ca este vorba de o proprietate personala, un santier in constructie, o cladire de birouri sau chiar o locuinta, este cazul sa luati in considerare securizarea acestor spatii. Prezenta unor camere de supraveghere exterior intimideaza hotii, limitand considerabil actiunile acestora.

Dupa ce ati decis ca este cazul sa va securizati proprietatea / proprietatile printr-un sistem de supraveghere pus la punct, este cazul sa va orientati spre cea mai avantajoasa optiune: calitatea superioara a camerelor video de supraveghere la un pret bun.

Va propunem colaborarea cu E-Camere.ro, unul dintre liderii actuali de profil din Romania, o companie care isi imbunatateste permanent serviciile si testeaza cele mai noi produse pentru ca cei care sunt interesati de oferte prezente sa fie multumiti.

Avantajele colaborarii cu E-Camere.ro:

• Lider in domeniu – Mentinerea pe piata a unei anumite companii, experienta si recomandarile clientilor multumiti ne vor convinge intotdeauna sa avem mai multa incredere decat in alte companii;
• Produse de calitate – E-Camere.ro comercializeaza camere de supraveghere exterior apartinand noilor tehnologii, produse de companii apreciate, precum: Dahua, e-SOL, KMV, HD-View, Hikvision;
• Asistenta tehnica asigurata de catre reprezentatii companiei, in mod absolut gratuit;
• Garantie oferita pentru camere de supraveghere exterior – Cand este vorba de o investitie pe termen lung cum este un sistem de supraveghere, este important ca acestea sa fie achizitionate cu o garantie de minim 3 ani;
• Produse testate si verificate – doar la E-Camere.ro – Toate produsele comercializate pe website sunt mai intai testate de specialistii nostri. Dupa ce au trecut toate testele, acestea pot fi dedicate inspre achizitie;
• Site de prezentare profesionis – Inainte de a apela un consultant, va puteti face o idee despre produse doar vizualizand website-ul. Utilizatorii pot selecta criterii de filtrare a produselor (pret, tehnologie, detalii tehnice, firma producatoare) astfel incat optiunile disponibile sunt generate automat.

E-camere.ro – Informatii utile pentru consultantii magazinului online

Atunci cand decideti ca aveti nevoie de consiliere este necesar sa va organizati inainte de a scrie mail-ul pe care doriti sa il trimiteti sau de a telefona.

Acestea sunt detaliile care va vor ajuta sa luati decizia potrivita impreuna cu reprezentantii de la Asistenta Tehnica:
• Suprafata pe care doriti sa o securizati;
• Tipul de camera de care aveti nevoie: camere de supraveghere exterior sau interior;
• Notati-va toate intrebarile la care nu ati gasit raspuns;
• Notati-va camerele de supraveghere exterior sau interior care vi s-au parut potrivite, impreuna cu detaliile importante (producator, pret etc);
• Bugetul de care dispuneti si posibilitatile de investitie.

E-Camere.ro este un magazin online care comercializeaza sisteme de supraveghere pentru persoane fizice sau juridice, la cele mai avantajoase preturi, in functie de necesitatile si cerintele clientilor.

Acest magazin este reprezentat de catre compania Polites, una dintre cele mai cunoscute si apreciate companii de profil din tara noastra.

Pentru mai multe detalii, accesati website-ul www.e-camere.ro ca sa vizualizati optiunile multiple disponibile pentru siguranta si securitate.

Puteti suna la unul dintre numerele:
0767 390 475
0765 487 387

1 comment for “E-Camere.ro – Camere de supraveghere exterior la cele mai avantajoase preturi

  1. May 3, 2017 at 15:06

    Foarte bun articol, multe puncte obiective, ma ajuta sa fac alegerea potrivita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *