Detectoare cu senzori de fum – Ignifugare.eu

40_senzori-de-fum2Ignifugare.eu – Detectoare cu senzori de fum cu o capacitate maxima de identificare a celor mai mici riscuri de incendiu

Datorita tehnologiei care progreseaza periodic, anumite dispozitive sunt prevazute cu tehnologie ultra-modernizata pentru identificarea chiar si a celor mai minore riscuri de declansare a unui incendiu. Detectoarele cu senzori de fum se declanseaza automat atunci cand sunt sesizeaza orice tip de factor predispus sa produca un incendiu.

Aparitia fumului odata cu inflamarea anumitor obiecte sau substante reprezinta primul semnal pe care detectoarele comercializate de Ignifugare.eu le recomanda sa fie instalate atat in spatii rezidentiale sau civile, cat si in cele industriale (precum magazine, depozite, hale etc.).

Astfel, orice pericol poate fi depistat in timp util si real, eliminand astfel riscurile asociate cu un accident grav, precum extinderea focului. Senzorii de fum identifica orice urma de fum sau orice element care degaja grade foarte ridicate de caldura.

Caracteristicile dispozitivelor cu senzori de fum comercializate de Ignifugare.eu

Sistemul de functionare este unul destul de simplu mai ales ca senzorii de fum sunt foarte sensibili atunci cand vine vorba de fumul produs de elemente inflamate si la scurt timp de la producerea incendiului detectorul transmite un semnal instalatiei de antiincendiu.

Aceasta este modalitatea prin care se integreaza toate masurile pentru stingerea suficient de rapida a incendiilor, fara sa se produca daune materiale si sa fie pusa in pericol viata unui om din respectiva cladire.

Este bine de stiut faptul ca un detector cu senzori de fum poate sa fie amplasat in orice spatiu necesita un sistem de prevenire a incendiilor, fie ca este vorba de o cladire comerciala, un depozit sau chiar locuinta.

Trebuie doar sa se realizeze montarea acestui dispozitiv pe unul dintre peretii camerei, acest procedeu este unul usor ce nu presupune foarte multa pricepere. Dupa ce a fost stabilit locul unde va fi amplasat dispozitivul, trebuie sa va ocupati de punerea in functiune a acestuia, se poate realiza prin utilizarea unor bateri sau cu ajutorul unei retele de alimentare.

Alegerea locului in care vor fi amplasate detectoarele cu senzori de fum este o procedura foarte importanta, astfel incat sa fie evitate toate situatiile in care sa se declanseze o alarma falsa.

De aceea, este indicat sa evitati pe cat posibil montarea dispozitivelor in apropierea unor surse de fum cauzate in mod normal, cum ar fi intr-o bucatarie, exact langa o hota. Chiar daca produsele aparute acum pe piata, in ceea ce priveste detectarea incendiilor, sunt avansate din punct de vedere al tehnologiei, nu mereu au capacitatea sa distinga fumul aparut de pe urma unui incendiu cu cel provocat din alte cauze.

Pentru a beneficia pe deplin de echipamente si sisteme profesionale si inteligent, apelati la specialistii Ignifugare.eu si cereti toate informatiile necesare. Apelati la numarul de telefon: 021 9876 sau accesati website-ul: ingnifugare.eu

Intreaga gama extinsa de servicii si sisteme de protectia impotriva efectelor nocive ale focului si, implicit, ale incendiilor este accesibila tuturor celor care isi doresc sa adopte in viata lor echipamente care sporesc considerabil siguranta celor care se afla in spatii vulnerabile in fata unor asemenea pagube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *