De unde iti poti achizitiona case de marcat ieftine?

Vrei sa sii de unde iti poti achizitiona case de marcat ieftine? Vrei sa iti deschizi un magazin, un cabinet, sau o farmacie si iti doresti sa fii 100% legal? Cria Soft vine in ajutorul tau cu cele mai profesionale case de marcat cu jurnal electronic. Echipa Cria Soft este pregatita sa iti ofere suportul necesar pentru a elimina neplacerile aparute in procesul de gestionare si vanzare.

Cria Soft asigura profesionalismul unei colaborari de durata, prin livrarea unor produse profesionale, prin servicii de fiscalizare, predare memorie fiscala si un contract service, toate acestea fiind avantajele de care vei avea parte pe toata perioada colaborarii. De la 1 iunie, casele de marcat cu jurnal electronic au devenit obligatorii pentru firmele mijlocii si mari. Astfel, casele de marcat de generatie veche cu rola jurnal de hartie sunt inlocuite de casele de marcat Datecs, moderne si eficiente.

De la case de marcat, sertare de bani, accesorii si role termice, imprimante fiscale, imprimante termice, pana la sisteme POS si Soft, cititoare de coduri de bare si cantare, Cria Soft este partenerul tau in solutii soft de gestionare a activitatii comerciale.

Cria Soft, distribuitor autorizat al caselor de marcat Datecs, asigura suport in procesul de achizitie a celei mai calitative case de marcat, asigura performanta si service-ul lunar. Casele de marcat Datecs sunt atat de tip desktop, cat si portabile, cu posibilitatea conectarii prin Bluetooth la diverse device-uri, pentru eficientizarea timpului si utilitatii.

Portofoliul Cria Soft este bogat, pregatit sa atinga cerintele si nevoile tale si ale afacerii tale. Casele de marcat Datecs au certificate CE, sunt avantajoase la pret si corespund celor mai inalte standarde de calitate. Cria Soft este ajutorul tau Nr. 1 in cresterea afacerii tale, reprezentand ,,umarul” pe care te poti baza in orice moment. Cria Soft nu este doar un ajutor la nevoie pentru casele tale de marcat, ci contribuie la dezvoltarea afacerii tale de succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *