De ce te insala sotul? Ce trebuie sa stii inainte de a-ti parasi sotul infidel

De ce ma insala sotul? O multime de femei isi pun aceasta intrebare in fiecare zi, intrebare care pur si simplu le terifiaza. Vrei sa stii de ce, pe de o parte, si totusi esti atat de inspaimantata ca tu ai putea fi motivul, incat nici nu esti sigura ca vrei sa stii raspunsul la aceasta intrebare. Este, cu siguranta, o sabie cu doua taisuri, fapt pentru care majoritatea femeilor sunt atat de infricosate incat isi parasesc sotii fara a afla raspunsul.

Vestea buna este ca femeia din ziua de astazi este mai puternica decat oricand. Unele femei aleg sa stea alaturi de barbatii lor, in timp ce altele nu sunt deloc inspaimantate sa o ia de la capat si sa inceapa o viata noua singure.

Dar adevarul este ca inca exista foarte multe femei carora le este teama sa afle care este motivul pentru care sunt inselate. Iar acest motiv ar putea fi, in unele cazuri, cauza esecurilor relatiilor lor anterioare.

Ar trebui sa iti parasesti sotul daca te insala?

Inainte de a sti de ce a inselat, este putin prematur sa hotarasti sa iti parasesti sotul. Indiferent de cat de grea este tradarea, cu siguranta ar fi mult mai bine pentru relatia voastra si pentru linistea ta sa ai o discutie serioasa cu sotul tau si sa afli de ce a luat decizia de a te insela.

Odata ce ai primit raspunsurile pentru intrebarile care te framanta (si probabil ca ai o lista lunga de intrebari), poti lua o decizie.

Ce sa asculti? Inima sau mintea?

Inima si mintea nu sunt intodeauna pe aceeasi lungime de unda. Inainte de a-ti parasi sotul infidel, trebuie sa iti dai seama unde iti stau inima si mintea si pe care dintre ele esti dispus sa o urmezi.

Daca inca te intrebi “De ce ma insala sotul?”, trebuie sa ajungi al baza problemei inainte de a lua o decizie definitiva ce ar putea sa iti afecteze casnicia pentru totdeauna. Odata ce ai primit raspunsul, atunci trebuie sa fii ferma si sa hotarasti care este urmatorul tau pas in relatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *