De ce sa iti cumperi un laptop HP? 3 modele interesante, pentru toate buzunarele

Cei care doresc un laptop nou au la dispozitie o multime de optiuni interesante. Din cele cateva zeci de branduri care se lupta pentru suprematie pe piata, exista cateva care au confirmat de-a lungul a catorva zeci de ani, precum HP. Infiintata in 1939, HP a reusit in cei aproape 80 de ani de viata sa tina pasul cu tehnologia si sa creeze cele mai interesante produse Hardware sau software.

Astazi, Hewlett-Packard are o cifra de afaceri de peste 118 miliarde si o lista de produse impresionanta.

Unul dintre primele motive pentru care este bine sa fie luata in considerare categoria de laptopuri HP la achizitia unui laptop este stabilitatea brandului si increderea avuta in producator. Evident, vin la pachet o multime de alte avantaje, cum ar fi numeroase piese pentru laptopuri HP, foarte multi utilizatori care ofera review-uri si buget mare pentru inovatii.

Care sunt cele mai bune laptopuri HP de pe piata?

Expertii de la laptopstrong.ro au incercat sa faca o lista cu laptopuri HP care sa se incadreze in cerintele de buget si de dotari ale clientilor. Misiunea nu este una simpla, optiunile fiind numeroase.

  • HP 250 G6 Intel Celeron N3350– Laptop de buget. Este unul dintre cele mai ieftine optiuni de pe piata, putand fi achizitionat cu putin peste 1000 de lei. In ciuda pretului mic, vine echipat cu cateva dotari foarte interesante, cum ar fi un procesor Intel Celeron N3350 care poate sa ruleze la o frecventa de pana la 2.4 Ghz, o capacitate de stocare SSD de 128 GB si o constructie solida. Este foarte apreciat datorita echilibrului pe care il ofera si a faptului ca are doar 1.8 kg, in ciuda ecranului de 15.6 inch. Un alt lucru foarte interesant este bateria, acest laptop bazandu-se pe o baterie laptop HP care poate sa tina cateva ore bune.
  • HP 250 G6 Intel Core I5-7200U- Laptop in preferintele clientilor. Cei care isi doresc un laptop apreciat, pot alege acest model. Nu este foarte costisitor si se poate lauda cu un procesor de buna calitate, cu frecventa de pana la 3.1 Ghz, cu o memorie Ram de 8 Gb si 256 Gb memorie SSD. Desi are o placa video integrata, reuseste sa ofere imagini de foarte buna calitate. La fel ca si fratele sau prezentat mai sus, este usor si robust.
  • Hp Gamin Omen 17 – Laptop ultra performant. Iubitorii jocurilor pe computer pot alege acest laptop, cu o configuratie de-a dreptul impresionanta. Este adevarat ca este cel mai scump model din oferta HP, insa este la fel de adevarat ca se lauda cu caracteristici foarte interesante. Procesorul este un Intel Core i7 – 7700HQ, ecranul este urias, avand 17.3 inch iar constructia este impresionanta prin materialele folosite. Are nu mai putin de 12 Gb Ram si o placa video GeForce cu memorie dedicata de 6 Gb.

In oferta HP pot fi gasite zeci de modele, fiecare cu proprietatile si cu destinatie proprie. Ceea ce este cert insa, este ca odata achizitionat un astfel de produs, exista garantia calitatii, toate modelele fiind construite cu simt de raspundere si cu piese excelente. Toate au in comun o baterie HP foarte buna, procesoare alese cu atentie si o constructie care sa reziste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *