De ce sa faci chestionare auto si dupa ce ai luat carnetul?

Te-ai vazut cu carnetul de soferi in mana? Cu siguranta iti inchipui ca totul este extrem de simplu de acum inainte. Te vei putea bucura de calatorii de mii de km in intreaga lume si vei putea circula fara niciun fel de problema si fara stres. Cu toate astea, realitatea este alta. Traficul nu este intotdeauna prietenos, iar politia are obiceiul de a sta la panda, urmarind fiecare miscare gresita pe care o faci, pentru a putea sa te taxeze pentru asta.

Masina

Chiar daca ai impresia ca legislatia si chestionarele auto sunt doar de domeniul trecutului, iata cateva motive pentru care ar trebui sa faci chestionare auto chiar si dupa ce ai terminat scoala de soferi:

  • In felul acesta te asiguri ca nu uiti nimic. Regulile se mai uita, mai ales in conditiile in care sunt destul de multe. Daca nu vrei sa le uiti, cel putin o data pe luna este bine sa rezolvi 5-10 chestionare auto. Iti vor improspata memoria si te vor ajuta sa retii cele mai importante lucruri;
  • Te pot pune la curent cu noutatile. Legislatia se schimba de la o zi la alta, motiv pentru care, soferii care au luat carnetul acum cativa ani risca sa nu fie la curent cu toate riscurile pe care le pot gasi pe strazi. Rezolvand chestionare te poti bucura de ultimele noutati si ti le poti insusi;
  • Iti testezi cunostintele. Ai luat sala cu un punctaj mare? Foarte bine! Intrebarea este, acum mai stii ceva? Poti sa verifici asta facand chestionare auto!

Chiar daca foarte multi oameni considera ca rezolvarea chestionarelor auto este dedicata doar perioadei dinainte de examen, acestea sunt indicate pentru toata perioada de soferie.

Poti gasi chestionare de cea mai buna calitate, pe care sa le rezolvi intr-un timp foarte scurt, pe acest website. Te poti bucura de intrebari drpciv si de raspunsuri la fiecare intrebare la care ai raspuns gresit, ceea ce iti asigura o mult mai buna sintetizare a informatiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *