Curatare hota de la Igiena Serv

15_curatare hoteConsecinte de securitate si igiena evitate cu serviciul curatare hota de la Igiena Serv

Bucataria este cel mai fierbinte loc din casa. In cazul cand plitele sunt folosite foarte des, in bucatarie se formeaza un climat anormal, care afecteaza foarte mult sanatatea unei persoane. De la temperatura ridicata poate apare oboseala si somnolenta. Hotele pentru plite pot elimina aceste probleme. Insa iin timpul functionarii pe sistemele de ventilare si conductele de eliminare se acumuleaza praf si grasimi, care de multe ori duc la perturbarea procesului de ventilare. Ele pot deveni o sursa de foc, care se poate raspandi in tot sistemul de ventilatie a cladirii. In plus depozitele de grasimi sunt un mediu bun pentru dezvoltarea bacteriiilor si altor microorganisme. Serviciul de curatare hota va evita aceste consecinte, va pastra eficienta ventilatiei si va mari durata de viata a acestor echipamente scumpe.

Hotele de bucatarie necesita o intretinere regulata, iar uneori chiar si reparatii. Aceasta problema nu este una din cele simple. Desigur o curatare simpla poate nu necesita cunostinte speciale ale dispozitivului, dar daca insa nu sunteti siguri, ca o sa va descurcati cel mai bine este sa apelati la profesionistii de la IGIENA SERV, pentru ca orice gresala poate afecta viitoarea functionare a hotei.

Cand apare necesitatea serviciului curatare hote

Hota in bucatarie arata foarte bogt si prezentabil, dar nu atunci cand acestea sunt acoperite cu depunerile de grasimi dense. Materialele din care sunt confectionate necesita o intretinere corespunzatoare si atenta. Nu putem elimina impuritatile prin intermediul unor bureti duri si curatitori abrazivi. Avem nevoie doar de echipamente si produse chimice speciale. Specialistii nostri de la IGIENA SERV in curatare hote sunt unarmati cu toate atributele necesare si vor indeparta murdariile de orice complexitate.

Cel mai important detaliu al hotei este motorul. In mod normal el functioneaza silentios, asa ca daca observati sunete neobisnuite este mai bine sa chemati specialistii nostri. Observata la momentul respectiv si corectata problema la timp poate pastra purittatea si prospetimea aerului din casa ta.

Blocul de comutare – un alt punct slab al hotelor. la defectele lui de cele mai multe ori duce caderile de tensiune si instalarea necurespunzatoare a hotelor. Aceasta defectiune este vizibila prin faptul ca hota lucreaza intermitent sau nu functioneaza de loc. In acest caz iarasi o diagnostica de la un specialist nu va strica niciodata.

Filtrele de aer – la ce trebuie sa tragem cea mai multa atentie. Filtrele sunt de mai multe feluri, care absorb uleiurile si care absorb mirosurile, insa toate nevesita o curatare regulata sau schimbare. Nu uitati ca neschimbarea sau necuratarea la timp a filtrului poate duce la incendiu.

Curatare hote pentru activitate sigura

Compania noastra are posibilitatea de acurata hotele nu numai la persoane particulare, dar si in restuarante, cafenele si alte intreprinderi de prelucrare a produselor alimentare. Ne contactati la 0722 672 774 pentru a interveni cu serviciile noastre, deoarece de curatenia acestor utilaje depinde in mod direct sanatatea vizitatorilor. Costul unor astfel de servicii intr-o companie profesionala cum este IGIENA SERV, este cu mul mai mic decat decat amenda, sau ordinul de a opri activitatea, prescris de catre inspectorii sanitari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *