Cum slabesc vedetele – Urmeaza exemplul lui Jordin Sparks daca vrei sa slabesti sanatos

Cum slabesc vedetele – Urmeaza exemplul lui Jordin Sparks daca vrei sa slabesti sanatos

Jordin Sparks in urma cu un an avea 25 de kilograme in plus! Afla cum a reusit aceasta vedeta sa slabeasca atat de mult!

Da, da o cunosti foarte bine, este renumita cantareata de muzica pop din SUA. Ea este Jordin Sparks si din totdeauna a fost mai plinuta, dar datorita carierei sale de vedeta, aceasta a fost nevoita sa slabeasca. Asa ca in ultimul an, Jordin Sparks a dat jos 25 de kilograme.

Ce spune vedeta despre modul cum a reusit sa slabeasca?

A durat totusi mult pana cand a ajuns la greutatea care si-a dorit-o, insa important este ca a slabit sanatos si natural, iar acum este sigura ca nu se va mai ingrasa la loc.

Ca sa ajungi sa ai un corp frumos trebuie in primul rand sa pui acest lucru pe primul plan in prioritatile tale de zi cu zi.

In ce priveste meniul zilnic, Jordin marturiseste ca nu a renuntat de tot la mancarurile preferate, insa are grija sa consume rar si cantitati mici din alimentele cu multe calori. Pe deasupra, mananca foarte multe mere intre mese deoarece acestea potolesc senzatia de foame.

Cantareata mai adauga ca este foarte important sa faci sport ca sa slabesti, iar secretul consta in exercitii si activitati diferite pentru ca altfel, facand mereu aceleasi, muschii se obisnuiesc si nu mai ard asa multe calori.

Asadar, daca pe viitor ai de gand sa tii o dieta, ai face bine sa urmezi exemplul lui Jordin Sparks daca vrei sa slabesti sanatos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *