Cum sa te bucuri ca esti libera…

Cum sa te bucuri ca esti libera…

Sa fi libera de o relatie, single cum se zice, este un lucru care poate initial te face sa te simti trista, dar astazi m-am gandit ca e timpul sa spunem gata si sa privim viata din alt punct de vedere… Nimic nu merita tristetea noastra, mai ales daca “acel” nu ne merita!

Hai sa vedem ce bucurii iti poate aduce aceasta libertate si cat de mult poate insemna. Sa fii singura doare mai putin decat sa te simti singur intr-o relatie de oricare tip ar fi ea, relatie de dragoste sau relatie de prietenie…
– Sa fi sigura inseamna mai mult timp de petrecut pentru tine.
– Poti sa iti faci toate treburile casnice fara a trebui sa dai explicatii sau sa-ti le programezi in functie si de programul altcuiva.
– Poti sa iti cumperi ce vrei si cand vrei, fara sa te gandesti ca poate ai cumparat prea mult pentru tine si pentru partea cealalta nimic.
– De sarbatori toate cadourile pe care i le-ai fi cumparat lui, acum se pot transforma in cadouri pentru tine… tu alegi ce sa faci cu acei bani.
– Poti sa mananci cand vrei si unde vrei, nu trebuie sa-ti astepti iubitul sa vina de unde e plecat sau sa-l astepti cu masa pregatita cand tu nu ai chef de asa ceva.
– Poti la cumparaturi sa zabovesti cat vrei tu, nu este nimeni langa tine care sa te zoreasca.

Poti practic sa faci ce vrei tu si cand vrei tu fara sa dai explicatii si asta iti da cel mai dulce sentiment de libertate.
Odata ce te simti libera ca pasarea cerului, odata ce gata ai deschis usa coliviei si ai deschis aripile, totul iti va iesi in calea ta… O noua iubire sau o noua prietenie cu siguranta te va paste curand, caci libertatea din ochi ti se va citi si sunt multi “ulii” care vor dori sa o “cucereasca”… dar acest lucru nu este un lucru rau, caci poti avea noroc de o noua relatie, de o noua prietenie, si poate de data aceasta va fi una chiar adevarata… de data asta nu te vei mai simti singur si nu-ti vei mai dori sa scapi in libertate.

La mine colivia s-a deschis si ma simt libera ca pasarea cerului… Invit pe toate si toti care se simt in starea mea sa se alature bucuriei mele de libertate, unde nu exista loc de tristete.

Invit de asemenea pe toti pe cei are sunt singuri sa impartaseasca din bucuriile pe care le simt din postura de single…

3 comments for “Cum sa te bucuri ca esti libera…

 1. scorpionul negru
  November 20, 2010 at 16:30

  avantajele sunt ce ai scris mai sus…dar…., acum dezavantaje:
  – ce faci cand ai nevoie de un sarut, o imbratisare, o mangaiere? (suni un prieten/a);
  – ce faci cand esti bolnavioara si ai nevoie sa-ti fie cineva alaturi, sa-ti faca un ceai, sa-ti dea medicamentele la timp? (suni un prieten/a);
  – ce faci cand ai nevoie de un ajutor? – oricare ar fi el de la mutatul unei mese pana la tapetarea unui perete(suni un prieten/a);
  – ce crezi despre ganguritul unui copil zamislit in tine, cu bucuriile si tristetile pe care ti le aduce si pe care nu le auzi decat de la altii? (suni un prieten/a);………
  Imi pare rau, a fi singur e bine, dar a fi cu cineva e si mai bine si asta iti spune cineva care e mai mult singur de la un timp desi sta cu cineva

  • November 20, 2010 at 16:40

   @scorpionul negru, cam ai dreptate sunt si dezavantaje ale singuratatii… acum fiecare alege ce crede ca e mai bine pentru el ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *