Cum sa scapi in mod natural de acnee

Exista o industrie masiva construita pe acnee. Sute de companii se sustin de zeci de ani pe tratarea acneei. Nenumarati purtatori de cuvant ai celebritatilor au proclamat ca stiu solutia acestei probleme. Desi exista o sumedenie de produse pe piata, care au rolul de a trata acneea, cele mai multe dintre ele sunt pline de substante chimice. Astfel, cunoasterea modalitatilor naturale de combatere a acneei este o alternativa sanatoasa si economica.

Inainte de a cheltui banii pe diferite substante chimice daunatoare, sa aruncam o privire asupra remediilor naturale pe care le poti folosi pentru a scapa de suparatoarea acnee.

Uleiul de arbore de ceai

Uleiul de arbore de ceai are proprietati antibacteriene, antimicrobiene si astringente, ceea ce il face un tratament natural deosebit pentru acnee. Murdaria si bacteriile sunt ceea ce cauzeaza aceasta afectiune dermatologica sa se dezvolte, astfel ca indepartarea profunda a bacteriilor si curatarea porilor sunt cea mai buna metoda de a preveni si trata acneea.Iar uleiul de arbore de ceai poate curata pielea faciala intr-un mod extrem de eficient.

Mierea

In lunga lista de afectiuni pe care le trateaza, combaterea acneei este una dintre functiile mai putin cunoscute ale mierei. Intinzand putina miere pe pielea faciala, vei reusi sa scapi de microbii cauzatori de cosuri.

Uleiul de cocos

Acizii naturali existenti in uleiul de nuca de cocos care curata si purifica pielea impreuna cu vitaminele si mineralele sale nutritive il fac un remediu natural extrem de eficient pentru tratarea acneei. Uleiul de cocos contine din abundenta acid lauric, un puternic antimicrobian ce are calitatea de a trata o multime de boli si afectiuni.

Uleiul de lavanda

Uleiul esential de lavanda are un efect calmant asupra pielii iritate, vindecand celulele deteriorate ale pielii in timp ce o hidrateaza in profunzime. Aplicarea uleiului de lavanda diluat pe pielea faciala ajuta la reimprospatarea celulelor si la diminuarea acneei.

Otetul de mere

Otetul de mere echilibreaza sebumul produs de piele, curata tesuturile si trateaza cauzele ce stau la baza acneei.

Pentru a curata profund pielea, se dilueaza aproximativ o lingura de otet de mere intr-o ceasca de apa, apoi se aplica solutia cu un tampon de bumbac pe fata.

Benefits

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *