Cum sa nu iei teapa de Black Friday – Cum verifici ca nu esti pacalit de Black Friday

Cum sa verifici daca reducerile de Black Friday sunt reale sau nu. Cum sa eviti sa iei teapa de Black Friday

Astazi pentru prima data am vazut la televizor o stire legata de reducerile de Black Friday si care ajuta consumatorul. Dupa cum stiti, cu totii urmarim sa ne cumparam produsul sau produsele dorite la un pret de oferta, iar marile reduceri de Black Friday ar fi ocazia potrivita, doar ca printre comercianti exista si multi necinstiti. Acestia maresc preturile inainte de lansarea ofertei de Black Friday si anunta reduceri de peste 50% cand de fapt ele nu exista sau sunt doar de 5-10%.

Cum poti sa eviti sa nu iei teapa de Black Friday? Cum eviti promotiile false?

Astfel, astazi am aflat ca poti ca inainte sa achizitionezi un produs poti sa afli un istoric al pretului acestuia din ultimele luni, pentru a vedea daca pretul anuntat cu discount de Black Friday este corect sau esti pacalit. Astfel, eviti sa iei teapa de Black Friday! Tot ce trebuie sa faci este sa descarci un program “Price Expert“. Cel putin acesta ar fi sugestia cea mai buna indicata de catre stire.

Daca mai stii tu si alte metode prin care poti afla usor daca discount-ul oferit de Black Friday este cel real sau nu, asteptam sugestiile tale. Cu cat suntem mai informati, cu atat vor fi mai multe sanse de a elimina de pe piata magazinele necinstite!

Spor la cumparaturi si sper sa va fi de ajutor si astfel sa eviti sa iei teapa de Black Friday, sa nu te mai lasi pacalit de comerciantii necinstiti!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *