Cum sa faci rapid un catren ce poate deveni viral pe Facebook

Cum sa faci rapid un catren ce poate deveni viral pe Facebook

Poeziile sunt o metoda eficienta prin care oameni reusesc sa isi vanda produsele sau sa atraga atentia asupra profilului lor pe diferite retele de socializate.Cateva versuri scrise pe un fundal colorat pot sa starneasca mii de reactii pe Facebook, una dintre aplicatiile pe care utilizatorii intra sa se distreze,  sa aiba parte de divertisment si sa impartaseasca cele mai amuzante postari cu prietenii lor. Daca vrei sa scrii un catren care sa-ti aduca garantat urmaritori in plus, atunci urmeaza pasii enumerati in acest articol! 

Hotaraste-te asupra unui subiect 

Inainte sa incepi sa scrii un catren sau chiar mai multe strofe, trebuie sa iti alegi un subiect, dar si tonul in care urmeaza sa scrii poezia.  De exemplu, daca iti doresti sa faci reclama unui produs pe care il vinzi, atunci ar trebui sa abordezi un stil prietenos, amuzant, care sa aduca un zambet pe fetele cititorilor. Totodata, in cazul in care vrei sa aduci in atentia utilizatorilor o tema problematica, serioasa, trebuie sa iti alegi cuvintele indeajuns de bine incat internautii sa inteleaga exact mesajul pe care iti doresti sa il transmiti.

Alege cuvinte cu diferite terminatii 

Cele mai atractive poezii pentru utilizatorii de pe retelele de socializare sunt cele care rimeaza. Astfel, intervine intrebarea: cum faci o poezie sa rimeze? 

Daca vrei sa compui un catren rimat, care sa ajunga sa fie apreciat de o masa mare de oameni in mediul online, nu trebuie decat sa faci sa coincida ultimele silabe de la sfarsitul a cel putin doua versuri, folosind cuvinte cu diferite terminatii.

Exista mai multe tipuri de rima: imperecheata, incrucisata, imbratisata sau monorima. Daca urmezi cateva reguli simple, poti obtine intr-un timp foarte scurt un catren sau chiar o intreaga poezie demna sa primeasca aprecierile publicului.

Vrei sa iti dezvolti creativitatea? Incepe sa scrii poezii! 

Daca vrei sa iti dezvolti creativitatea, dar si sa-ti exersezi abilitatile de scriitor, poti incepe prin a compune cate un catren in fiecare zi. Pe cele mai reusite le poti posta pe retelele de social media, pentru a vedea si parerile altor utilizatori, care nu vor intarzia sa apara.

Cu timpul, va deveni din ce in ce mai usor sa scrii un catren. Cel mai important este sa nu iti fie frica  sa explorezi diferite stiluri, pentru a vedea care ti se potriveste cel mai bine. Poezia este un mod foarte bun prin care iti poti exprima emotiile, parerile, dar si prin care iti poti promova serviciile ori produsele. Indiferent care este obiectivul tau, procesul de scriere al unei poezii este unul distractiv, iar rezultatele pe care o astfel de creatie ti le poate aduce in mediul online sunt uimitoare! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *