Cum sa alegi mobila de bucatarie perfecta

17857906_1404958546209141_992775787_n

Bucataria este inima casei tale, tocmai de aceea va trebui sa ii oferi o atentie speciala. Fie ca iti doresti o bucatarie moderna sau vrei sa iti creezi una vintage, va trebui sa ai in vedere cateva lucruri.

Alegerea mobilierului de bucatarie, este ceva in care, de regula, femeile investesc o multime de timp si bani. De multe ori este indicat sa apelezi la mobila la comanda pentru a-ti renova bucataria, asta pentru ca de cele mai multe ori nu poti gasi mobila care sa fie conform specificatiilor camerei.

Tine cont de aceste mici sfaturi si vei avea propria ta mobila de bucatarie moderna in scurt timp:

  1. Alege o firma de unde sa cumperi mobilier, fie mobilier la comanda sau standard. Pune accentul pe calitate, mobila de bucatarie trebuie sa fie o mobila durabila. Cere intotdeauna recomandari, in special daca este vorba despre o firma care ofera servicii de mobilier la comanda.
  2. Poti alege sa mergi prin showroom-uri pentru a descoperi ceea ce iti place. In acelasi timp vei putea observa cum se uzeaza mobila respectiva in timp.
  3. Alege o tema care se potriveste gusturilor tale si nu uita de culori. Este important sa alegi o tema care deja predomina in propria ta casa, nu trebuie sa creezi o camera total diferita fata de restul casei. Puteti merge fie pe stilul retro, pe aspectul clasic sau pe stilul elegant si modern cu simt minimalist.
  4. Alege ceea ce se potriveste in bucatarie, nimic mai mult sau mai putin. Cand vine vorba de mobilierul de bucatarie, fiecare centimetru trebuie sa fie masurat si verificat inainte de a face o achizitie. Va trebui sa masori si sa iti faci planul bucatariei, inainte sa te apuci de cumparat mobila. De asemenea, trebuie sa te asiguri ca nu esti tentat sa cumperi ceva de dimensiuni enorme.
  5. Abia dupa ce ai facut masuratorile poti trece la pasul final, comandarea sau cumpararea pieselor de mobilier. Dupa ce ai cumparat mobila, poti presara bucatarie cu tot soiul de decoratiuni pentru a aduce viata la tine in bucatarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *