Culori intense si rezistente prin intermediul produselor de vopsea lavabila de la ColorMagic.ro

44_vopsea-lavabilaVreti sa va organizati pentru proceduri de renovare a casei si ati gasit specialistul, dar nu stiti ce tip de materiale va sunt necesare? Pentru renovarea peretilor interiori sau exteriori culoarea produselor de vopsea lavabila este la fel de importanta precum calitatea acesteia.

Compania Color Magic vine in ajutorul persoanelor care se confrunta cu astfel de alegeri si ofera o gama vasta de produse din gama vopsea lavabila, atat pentru interior, cat si pentru exterior, care se remarca prin complexitatea caracteristicilor intrinseci de aplicare si calitate.

Aceste caracteristici combinate ofera rezultate de durata si care corespund in totalitate celor mai inalte standarde atat in privinta esteticii cat si a calitatii.

ColorMagic.ro – Vopsea lavabila pentru orice suprafata

Produsele de la Color Magic pot fi aplicate pe orice suprafata, indiferent ca aceasta este din beton, rigips, tencuiala, caramida. Puterea de acoperire a acestor vopsele lavabile este foarte mare.

Pentru proiecte specializate si specifice, tehnicile de aplicare sunt realizabile foarte simplu si usor, date fiind caracteristicile acestor produse, iar experienta de aplicare a vopselurilor este uimitoare.

Datorita proprietatilor acestor produse, in special caracteristicilor vopselurilor lavabile, acestea pot fi aplicate in orice camera, inclusiv pe tavan. Pentru camera copiilor, vopseaua lavabila este cea mai utila pentru ca orice urma sau desen lasate de acestia pe pereti pot fi sterse rapid si fara efort.

Sikkens – Lider mondial in fabricarea de vopsea lavabila – In exclusivitate la ColorMagic.ro

ColorMagic.ro este un distribuitor autorizat al produselor Sikkens – producator olandez care este cunoscut pentru calitatea produselor din categoria vopsele lavabile si datorita implementarii in permanenta a noi tehnologii in obtinerea celor mai performante vopseluri lavabile.

Vopselele lavabile din acesta gama sunt realizate pentru peretii din exterior, cat si pentru cei din interior. Acest lucru permite ca vopseaua sa fie adaptata in functie de spatiul in care va fi folosit. Cu toate acestea, orice tip de vopsea lavabila practic devine un strat de protectie al peretilor si tavanelor asigurand o rezistenta de durata.

Sikkens Alpha Coat este o vopsea lavabila destinata uzului la exterior si este realizata pe baza de apa. Acest tip de vopsea previne acumularea murdariei pe pereti. Vopseaua contine o dispersie de copolimeri si astfel poate fi utilizata pe orice suprafata: beton, caramida, tencuiala, BCA.

Sikkens Alphatex IQ este un tip de vopsea lavabila care poate fi utilizata pentru pereti ce se gasesc atat la interior cat si la exterior. Vopseaua detine proprietati superlavabile si la uscare are un aspect satinat lucios.

Sikkens Alpha Aquafix este un grund pe baza de apa din categoria vopsea lavabila cu rol de protectie. Grundul detine un miros slab, ceea ce il face posibil de aplicat fara utilizarea mastilor.

ColorMagic.ro – Solutii simple chiar si pentru cele mai dificile probleme

Solutii prezentate de Color Magic sub forma vopselelor lavabile reprezinta modalitati de protejare si finisare a peretilor interiori si exteriori care rezista in timp.

Posibilitatea curatarii acestor pereti, dupa ce stratul de vopsea este aplicat, permite ca orice culoare sa se pastreze in timp fara sa isi piarda nuantele caracteristice si calitatea.

Intreaga gama de vopsea lavabila disponibila in stocul companiei poate fi consultata in cadrul acestui magazin online: www.colormagic.ro

Iar pentru a dispune de servicii de consultanta de calitate apelati la numarul:
0724 336 280

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *