Contracte de finantare auto second hand si masini performante de calitate germana

LeasingAutomobile.ro – De la contracte de finantare auto second hand pana la masini performante de calitate germana

Secolul 21 este simbolizat de viteza de deplasare pe distante din ce in ce mai lungi, iar tehnologia isi aduce aportul in aceasta directie, iar cursul firesc si progresiv al ultimelor tehnologii inteligente determina performanta automobilelor. Specialistii in domeniul masinilor recomanda achizitia auto second hand datorita preturilor avantajoase si calitate determinata de perfomanta autoturismelor.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Leasing Automobile, dealer autorizat cu experienta de peste 17 ani in domeniul auto din Romania, asigura servicii de finantare auto second hand in cele mai bune conditii contractuale determinate in parteneriat cu firme specializate in leasing-ul auto.
Compania Leasing Automobile detine o relatie de colaborarea cu diverse companii autohtone de renume, specializate in domeniul contractelor de leasing auto. Printre companiile cu nume sonor cu care Leasing Automobile lucreaza enumeram : Idea Leasing, TiriacLeasign, Cetelem, Garanti Leasing, BT LEASING, Raiffeisen LEASING, BRD, AUTOVIT.RO, OLX, IMPULS LEASING, BRD.

Metodele prin care puteti achizitiona produsele auto second-hand aflate in stocul companiei Leasing Automobile sunt: cumpararea cu ajutorul contractului de leasing, achizitionarea prin acordarea pretului integral, prin plata unor rate sau prin optiunea BUY BACK care consta intr-un schimb intre masina dvs. veche si una noua, pe care o puteti alege dintre modelele oferite de Leasing Automobile.

In ce consta procesul de leasing auto pentru achizitionarea de produse auto second-hand?

Procesul de leasing auto este un contract semnat intre dvs. si oricare dintre colaboratorii companiei Leasing Automobile, prin care vi se pot diminua eforturile financiare pentru achizitionarea automobilului visat.

Acest contract de leasing auto presupune un avans care variaza intre 15% si 50%, iar durata acestuia este cuprinsa intre 12 si 60 luni, contractul putand fi reinnoit cu acordul partilor.

Aceasta modalitate poate fi utilizata de catre persoanele fizice, de catre persoanele fizice autorizate, si totodata si de catre persoanele juridice, cu precizarea ca pentru ultimele doua categorii este necesara o formalitate speciala.

Avantajele achizitiei de autoturisme second-hand de la compania Leasing Automobile
• Revizia gratuita a produsului auto second-hand pe care doriti sa-l cumparati;
• Transport gratuit oriunde in tara;
• Pret extrem de avantajos pentru oricare dintre dvs.;
• Modele de o calitate superioara aduse din tarile din vestul Europei;
• Diversitate de marci auto ( BMW, VOLVO, AUDI, TOYOTA etc.);
• Garantie de 3 luni pentru fiecare 15 000 km rulati;
• Seriozitate si promptitudine din partea specialistilor companiei Leasing Automobile;
• Certificat care atesta buna functionare a automobilului achizitionat;
• Garantie pentru vicii ascunse sau pentru kilometraj fals;
• Bani si timp economisiti datorita serviciilor propuse de compania Leasing Automobile.

Astfel, Leasing Automobile este unul dintre cei mai apreciati dealeri auto care intodeauna pune pe primul loc pasiunea si preferintele clientilor sai. Prin serviciile de finantare auto second-hand beneficiati de autoturisme performante, in conditii avantajoase pentru orice tip de buget.

Pentru detalii suplimentare in legatura cu procedura de achizitie a automobilului visat, va invitam sa luati legatura cu operatorii Leasing Automobile la urmatoarele numere de telefon:
0741 41 44 88 – Galati
0741 41 44 66 – Arad
Accesati website-ul : www.leasingautomobile.ro si vizualizati perfomanta ilustrata de cele mai importante modele si marci din domeniul auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *