Cod Roşu: Aproape că nu mai sunt locuri la pensiunile din Râşnov pentru Revelion 2023

Aproape că nu mai sunt locuri la pensiunile din Râşnov pentru Revelion 2023

Pensiunile şi restaurantele din Râşnov încep uşor, uşor să rămână fără locuri disponibile, pentru turiştii care îşi doresc să-şi petreacă sărbătorile de iarnă într-un cadru montan de poveste. Pentru că musafirii să aibă parte de o vacanţă pe care să nu o poată uita niciodată, proprietarii pregătesc din timp pentru aceştia numeroase surprize.

 

De Revelion pensiunile din Râşnov pregătesc mese tradiţionale, pline de mâncăruri româneşti gatite de cei mai experimentaţi bucătari. Meniul potrivit pentru sezonul rece va cuprinde sarmale, mămăligă, cât şi vinuri de la producătorii din ţară noastă. De asemenea, cei mai îndrăzneţi vor avea şansa să guste şi din preparatele internaţionale, descoperind o explozie de arome, aşa cum rar au mai experimentat.Preţurile pentru toate aceste servicii sunt accesibile şi se potrivesc bugetelor oricăror familii.

 

Vezi detalii pe cazarerasnov.ro despre gradul de ocupare pentru Revelion

 

În noaptea dintre ani, vizitatorilor staţiunii Râşnov le-a fost promisă o distracţie pe cinste. Fructele de mare, băuturile de calitate, dar şi muzica live sunt doar câteva dintre variantele pentru care turiştii pot opta. Pentru ca tradiţia spune că de Revelion este bine să mănânci peste, pentru prosperitate şi noroc în noul an, restaurantele au pregătit fel şi fel de specialităţi gata să fie descoperite de către curioşi.

Există pensiuni care aleg să sărbătorească trecerea în anul nou printr-un foc de tabără, cântec de chitară şi voie bună. De obicei tinerii sunt cei pe care îi încânta această opţiune, dar de la an la an la petrecerile de lângă foc se alătură şi adulţii care îşi doresc să se simtă iarăşi că la 20 de ani. De asemenea alte cabane optează pentru seri tradiţionale româneşti, la care sunt invitate orchestre cunoscute pentru a veşti trecerea în anul 2023.

 

După ani şi ani în care revelionul a însemnat doar o petrecere în propriul living, majoritatea familiilor îşi doresc o schimbare, iar pentru cei care se hotărăsc să trăiască la maxim noaptea dintre ani, Rasnovul este cea mai bună alegere. De asemenea nici tinerii nu se lăsă mai prejos, aceştia începând să rezerve cazări încă din luna septembrie, sau chiar mai devreme.

 

Pentru proprietarii pensiunilor este important să reuşească să asigure vizitatorilor un Revelion aşa cum nu au mai trăit, fiind siguri că aceştia îşi vor dori să se reîntoarcă an de an. Pentru asta, deţinătorii cabanelor se străduiesc să întocmească programe de petrecere reuşite, la care să invite cântăreţi iubiţi de către public, care să reuşească să întreţină atmosfera până în zori de zi.

 

După ce trece Revelionul ,vei putea să rămâi împreună cu cele mai apropiate persoane ţie câteva zile în plus în staţiunea Râşnov, aceasta având multe obiective turistice cu care să te încânte. Atmosfera pe care o vei trăi în această vacanţă la munte, este una de care îţi vei dori să-ţi aminteşti pe tot parcursul anului următor. Vezi detalii pe cazarerasnov.ro!

 

Nu există niciun vizitator care să plece dezamăgit din Râşnov, aşa că dacă şi tu cauţi o destinaţie potrivită pentru concediul de iarnă, grăbeşte-te să prinzi ultimele locuri la pensiunile încă disponibile!

1 comment for “Cod Roşu: Aproape că nu mai sunt locuri la pensiunile din Râşnov pentru Revelion 2023

  1. vera
    November 23, 2022 at 15:21

    auzeam ca ultima moda este la istanbul acum cu revelionul, dar le este putin frica de explozii… in schimb, multi vor acolo, dar nici nu stiu ce este aceea o moschee :)) luati de cititi https://qvis.ro/ce-este-o-moschee/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *