Chris Hemsworth este pilot de curse in ‘Rush'(imagini)

Chris Hemsworth este pilot de curse in ‘Rush’

Cu doar cateva zile dupa ce Universal Pictures a anuntat data oficiala de lansare pentru “Rush”, studioul a decis sa publice cateva imagini din filmul de Formula 1. Intr-una din imagini, protagonistul Chris Hemsworth este vazut intr-un costum de curse rosu, fiind inconjurat de cateva fete frumoase. Rivalul lui Hemsworth din film, Daniel Bruhl poate fi vazut in spate cum are ochii atintiti asupra actorului cu parul lung.

O alta fotografie ii arata pe Hemsworth si Bruhl stand in masinile lor de curse, pregatindu-se sa inceapa intrecerea. Mai este o imagine publicata in care o masina este surprinsa trecand linia de finish a cursei, dar nu este foarte clara si nu se poate spune exact daca masina apartine lui Chris sau lui Daniel.

Hemsworth il joaca pe carismaticul englez James Hunt, in timp ce Bruhl intra in pielea lui austriac perfectionist si foarte bine disciplinat, Nikki Lauda. Hunt si Lauda se intalnesc pe pista unui Grand Prix unde contrastul dintre cei doi este scos foarte bine in evidenta, in mod special datorita vietilor lor personale.

“Rush” este pregatit sa ajunga in cinematografele din Statele Unite pe 20 Septembrie 2013. Pana atunci de productie se ocupa regizorul cu doua premii Oscar in “palmares’: Ron Howard, impreuna cu Peter Morgan care pune la punct ultimele detalii ale scenariului. Olivia Wilde si Natalide Dormer vor mai aparea in pelicula.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *