Chestionare auto online pentru toate categoriile de permis

DriveSchool.ro – Chestionare auto online pentru toate categoriile de permis – Pot fi accesate de pe orice device electronic

Deoarece masina a devenit o necesitate, tot mai multe persoane doresc sa obtina permisul de conducere. Drive School este una dintre cele mai apreciate scoli auto si va intampina cu personal experimentat, sali de curs modernizate, masini ideale pentru incepatori, precum si chestionare auto pe care le puteti parcurge online.

Aceasta scoala de soferi va pregateste atat pentru examenul auto, cat si pentru obstacolele ulterioare intalnite in trafic si va ajuta sa deveniti un sofer responsabil.

57_chestionare-auto

Cat de importanta este pregatirea teoretica?

Inainte de a va urca la volanul unei masini, trebuie sa cunoasteti o mare parte din regulile de circulatie de pe drumurile publice, dar mai ales semnele de circulatie si indicatoarele rutiere.

Accesul la informatii este mai usor ca niciodata, astfel ca puteti parcurge teste auto online pentru toate categoriile de permis, identice cu cele DRPCIV.

De asemenea, Drive School dispune de sali moderne de curs, unde puteti participa la prezentari sustinute de catre personal specializat, cu experienta in domeniul legislatiei rutiere.

Insusirea acestor cunostinte va pregatesc atat pentru obtinerea permislui, cat si pentru viitorul dumneavoastra ca sofer, astfel ca necesita o atentie sporita.

Cum arata si ce contine un chestionar auto?

Un chestionar auto cuprinde 26 de intrebari grila cu variante multiple de raspuns. Pentru a putea promova examenul, candidatul trebuie sa acumuleze minim 22 de puncte din cele 26.

Unele intrebari pot fi mai dificile, altele pot fi usor de parcurs, astfel ca elevul trebuie sa ceara ajutorul instructorului acolo unde nu se descurca.

Chestionarele oferite de scoala Drive School sunt insotite si de explicatii, ceea ce va usureaza procesul de invatare si va ofera mai mult timp pentru a va concentra pe orele practice atunci cand sunteti cu instructorul.

Sustinerea examenului se face in format electronic, sub stricta supraveghere a camerelor de filmat. Asadar, candidatul poate afla instant daca raspunsul la intrebare este corect si poate amana trimiterea unei variante finale de raspuns acolo unde nu este sigur.

In cazul in care softul inregistreaza 5 raspunsuri gresite, examenul nu a fost promovat, iar candidatul nu poate sustine proba practica. Prin urmare, este extrem de important sa va prezentati la examenul teoretic numai dupa ce ati parcurs de mai multe ori chestionarele auto, pentru a nu va confrunta cu o respingere.

Sfaturi pentru incepatori – Cum sa va pregatiti?

Drive School are cateva recomandari pentru cei care se pregatesc sa sustina proba teoretica:
• Nu va grabiti;
• Invatati atunci cand sunteti odihnit;
• Insistati asupra intrebarilor dificile;
• Testati-va periodic cunostintele;
• Parcurgeti chestionare auto din surse certificate.

Drive School, un partener de elita pentru viitori soferi

Indiferent ca sunteti la prima incercare de obtinere a permisului auto sau aveti deja experienta necesara, Drive School este cea mai buna alegere pentru o promovabilitate de 100%.

In plus, aceasta scoala va pune la dispozitie chestionare auto online, pe care le puteti parcurge oricand doriti, din confortul propriei locuinte.

Pentru mai multe detalii, accesati learn.driveschool.ro sau discutati cu reprezentantii institutiei la numerele de telefon:
0371 139 153
0722 579 160

1 comment for “Chestionare auto online pentru toate categoriile de permis

  1. January 11, 2018 at 16:27

    Acest site va poate fi util in momentul in care va pregatiti pentru examenul pentru obtinerea permisului de conducere, asigurati-va ca fiecare chestionar este completat cu atentie si va aflati intr-o zona in care puteti sa le parcurgeti in liniste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *