Cel mai sanatos purificator de aer – Purificator de aer Airfree

purificator-p150-airfreeAirfree se pare a fi singurul purificator de aer testat, avand teste de eficienta efectuate in mod independent in mai multe tari. Airfree este solutia naturala pentru combaterea astmului, alergiilor respiratorii si a mucegaiului.

Sistemul Airfree foloseste cel mai modern mod de control al mediului, imbunatatind substantial calitatea aerului din incapere si conditiile de viata prin reducerea dramatica a sporilor de mucegai, a alergenilor din aer, a bacteriilor si microorganismelor. Airfree distruge ozonul, polenurile, virusurile si bacteriile, acarienii si insectele alergene.

De ce va recomand acest purificator de aer – Airfree?

Iata principalele avantaje:

– Fara intretinere! Nu este necesar sa va atingeti de filtre contaminate. Nu este necesara mentenanta aparatelor.

– Complet silentios!

– Sigur! Airfree reduce ozonul din aerul care trece prin el cu 26%.

– Airfree economiseste bani! Nu sunt necesare piese de schimb care pot costa sute de euro iar consumul sau este mai mic decat al unui bec de 50 Watti.

– Airfree nu are efecte secundare! Procesul este complet natural. Airfree nu utilizeaza si nici nu genereaza produse chimice sau toxice, cum ar fi ozonul.

– Airfree este durabil! Airfree nu are parti in miscare, prin urmare uzura este redusa la minimum. Rata de defectare este sub 1%.

– Airfree utilizeaza o tehnologie de purificare exclusiva, brevetata.

– Este foarte util pentru:

 • Alergii respiratorii
 • Nou nascuti si copii
 • Subsoluri, bucatarii si mansarde afectate de mucegai
 • Ambarcatiuni
 • Camere de racire si frigorifice
 • Case si birouri
 • Spitale, clinici, laboratoare si azile de batrani
 • Librarii, muzee si arhive
 • Hoteluri si moteluri
 • Scoli, gradinite
 • Acarieni si alti alergeni infectiosi
 • Ferme de pui si alte ferme de crestere a animalelor
 • Animale si pasari de companie.

Puteti citi mai multe despre purificatorul de aer Airfree aici, dar va puteti documenta si pe site-urile externe si veti gasi numai recenzii bune. Important este sa te documentezi si sa afli ce purificatoare de aer nu au dezavantaje. Purificatoarele de aer Airfree se pare a fi purificatoarele de aer ideale, fara niciun dezavantaj, in comparatie cu alte purificatoare de pe piata.

Daca tii la calitatea vietii tale si iti pasa de aerul pe care il respiri, ar trebui sa investesti in sanatatea ta! Eu am facut-o achizitionandu-mi un purificator de aer Airfree P150 de la acest magazin – Purificator P150 Airfree!

Airfree consider ca este solutia cea mai sanatoasa pentru mine si familia mea, cel mai sanatos purificator de aer fiind cel de la Airfree, concluzie la care am ajuns dupa ce am facut o amanuntita informare pe net, si de aceea vi-l recomand si voua cu drag!

2 comments for “Cel mai sanatos purificator de aer – Purificator de aer Airfree

 1. October 2, 2016 at 09:05

  Citeam articolul si eram foarte incantat si in acelasi timp tot asteptam sa gasesc un link catre purificator, curios fiind de pret. Desi pretul este corect pentru toate cele enumerate de tine si justificabil, nu il pot cumpara acum.
  Am un purificator cumparat acum 1 an de pe amazon, dar care sa stricat, a fost 100$, dar ma mai documentez.

 2. November 4, 2016 at 14:02

  Nu contest eficienta si nevoia unui astfel de dispozitiv,dar ar trebui sa nu avem nevoie de aceste dispozitive ,adica sa avem un mediu sanatos in care sa putem respira in voie(intr-o lume idilica)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *