Cei mai populari youtuberi in 2017

De la comedianti la gameri si vloggeri de frumusete, youtuberii si-au construit, in general, cariere cu adevarat spectaculoase in spatiul virtual, unii dintre ei semnand contracte generoase cu o varietate de companii gigantice.

Pentru a examina mai de aproape starurile care guverneaza platforma YouTube, am aruncat o privire asupra clasamentelor SocialBlade pentru a vedea cine are cei mai multi abonati. Ne-am concentrat pe vedetele independente YouTube, fara a tine cont de canalele YouTube cu artisti deja consacrati.

1. PewDiePie – 57 milioane de abonati

Bani castigati in 2016: 15 milioane de dolari

In majoritatea videoclipurilor sale pe YouTube, PewDiePie joaca jocuri video. Suedezul in varsta de 27 de ani, pe numele sau real Felix Kjellberg, si-a folosit carsima si relatia stransa cu abonatii pentru a-si construi o cariera profitabila pe celebra platforma online. Desi a intrat, de-a lungul timpului, in mai multe dispute din cauza anumitor glume antisemite, el a reusit sa se mentina si in ziua de azi in varful clasamentului celor mai de succes youtuberi din lume.

2. German Garmendia (HolaSoyGerman) – 32 milioane de abonati

Bani castigati in 2016: 5,5 milioane de dolari

Chileanul German Garmendia este cel mai popular youtuber din America Latina. Comediantul si muzicianul are doua canale in top 20. El a lansat o carte in 2016 intitulata “Chupaelperro”. Faima a cunoscut-o insa datorita filmului sau “Las Cosas Obvias De la Vita” (Lucrurile evidente ale vietii).

Pe langa HolaSoyGerman, Garmendia are un alt canal YouTube numit JuegaGerman, cu 18 milioane de abonati, care se concentreaza pe jocurile video.

3. EIRubiusOMG – 26 milioane de abonati

Ruben Doblas Gundersen, cunoscut pe YouTube ca EIRubius OMG, este un faimos youtuber de origine spaniola, avand varsta de 27 de ani. Ca alte staruri ale acestei platforme online, Doblas Gundersen este un gamer care isi cucereste urmaritorii prin comentariile sale amuzante. El a publicat o carte numita “Troll” in 2014.

4. Smosh – 22 milioane de abonati

Bani castigati in 2016: 7 milioane de dolari

Smosh este un duo de comedie format din Ian Hecox si Anthony Padilla. Considerat unul dintre veteranii YouTube-ului, Smosh este unul dintre primele canale care a facut senzatie in mediul online, fiind popular pentru videoclipuri amuzante in care parodiaza jocurile video si cultura pop.

5. VanossGaming – 21 milioane de abonati

VanossGaming (sau Vanoss), al carui nume real este Evan Fong, este un comediant in varsta de 24 de ani care posteaza pe canalul sau de pe YouTube videoclipuri amuzante in care joaca fel si fel de jocuri video. Acest youtuber iese in evidenta prin calitatea editarii – el face in mod frecvent montaje care comprima orele de joc intr-un singur clip compact de momente amuzante.

3 comments for “Cei mai populari youtuberi in 2017

  1. December 14, 2017 at 14:27

    Pewdiepie a ramas si cred ca va ramane nr. 1 o lunga perioada de timp :)

  2. March 1, 2018 at 09:21

    Smoh au crescut foarte, foarte, foarte mult. Mi-aduc aminte cand faceau videouri din camera de camin :))

  3. May 14, 2018 at 01:26

    Youtuberii români sunt departe de aceste câștiguri care, spun eu, sunt colosale. Să câștigi cateva milioane din youtube este de vis. Este întradevăr și muncă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *