Ce filme sa vizionezi in seara de Halloween

Unul dintre cele mai frumoase evenimente ale toamnei este, cu siguranta, Halloween-ul, mai ales daca esti pasionat de costume infricosatoare, vampiri, fantome si, desigur, filme de groaza.

Daca planuiesti sa ramai acasa in seara de Halloween, insa iti doresti totusi sa intri in spiritul acestei sarbatori, atunci ia-ti punga de popcorn si aseaza-te confortabil pe fotoliu in fata televizorului pentru a viziona unul dintre aceste filme horror:

The Texas Chainsaw Massacre (1974)

O calatorie inocenta se transforma intr-un iad atunci cand un grup de adolescenti intalneste o familie de canibali dupa ce masina lor ramane fara combustibil. Adolescentii sunt urmariti si provocati cu ferastraie de catre unul dintre membrii familiei de canibali, intamplarile luand-o pe un sir ce te va tine cu sufletul la gura pe tot parcursul filmului.

Poltergeist (1982)

Nominalizat pentru trei premii Oscar, “Poltergeist” este unul dintre cele mai infricosatoare filme facute vreodata, fiind un must see pentru orice pasionat de filme horror. O familie obisnuita este vizitata de fantome in casa lor. Aceste fiinte invizibile par a fi prietenoase, dar distractia dispare atunci cand fantomele incep sa terorizeze familia.

A Nightmare On Elm Street (1984)

Regizat de Wes Craven, filmul descrie teroarea malefica a lui Freddy Kruger. Plotul sa invarte in jurul catorva adolescenti urmariti de Kruger in visele lor. Desi ei nu sunt constienti de provenienta acestui rau, parintii lor stiu. Adolescentii trebuie sa-si dea seama acum ce cale de scapare sa gaseasca.

I Know What You Did Last Summer (1997)

Acest film a luat imaginea inofensiva a unui pescar imbracat intr-o pelerina de ploaie si a facut-o sa devina simbol al terorii. Dupa ce patru adolescenti lovesc un individ cu masina lor, ei arunca trupul mort in mare. Dupa un an, ei sunt urmariti si terorizati de cineva care sustine ca a vazut crima.

The Sixth Sense (1999)

Haley Joel Osment are o interpretare actoriceasca extraordinara in acest clasic realizat de M. Night Shyamalan. Filmul este despre un baiat care poate vedea si comunica cu fantome. Pentru a intelege de ce are acest dar, el cauta ajutorul unui psiholog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *