Ce facem atunci când avem nevoie urgentă de bani

real_17465384-acb1-495d-98ec-5c8e077557a6

Pentru a soluționa probleme financiare, în special, atunci când problema este urgentă, ne vine în ajutor banca sau un IFN. Organizațiile de creditare nebancară devin din ce în ce mai populare.

Companiile de microfinanțare sunt foarte solicitate pentru că:

  • oferă condiții lejere de creditare – termenul lung de rambursare și posibilitatea de a lua o sumă mică;
  • există posibilitatea de rambursare anticipată – băncile nu acceptă acest lucru deoarece nu vor mai avea venituri din plățile preliminare. IFN-ul, însă, acceptă rambursările anticipate până la încheierea contractului de credit.

Pentru a conlucra cu organizațiile de microfinanțare nu este nevoie să le vizitați sediul. Colaborarea se face online, nu trebuie să părăsiți locuința. Organizația de creditare nebancară Creditprime vă pune la dispoziție două programe de creditare. Primul program oferă împrumutul propriu-zis, iar al doilea – o linie de credit VIS. IFN-ul Creditprime lucrează 24/7, fără sărbători și zile de odihnă – puteți beneficia de un împrumut oricând.

Care sunt avantajele organizațiilor de microfinanțare?

Examinarea cererilor de credit de către instituțiile bancare durează mult, iar procesul de prelucrare a cererilor se face manual. Și chiar dacă, solicitantul oferă setul necesar de acte, nu există nici o garanție că creditul va fi aprobat. De asemenea, băncile acordă o atenție deosebită istoricului creditar. În cazul, în care au existat întârzieri de plată, posibilitatea de obținere a unui credit este egală cu zero.

De ce alegem credite nebancare Cluj de la Creditprime:

  • credit fără adeverință de venit (https://creditprime.ro/credit-fara-adeverinta-de-venit/) – nu trebuie să prezentați multe documente. Este suficient să anexați la cererea de credit doar un buletin de identitate și un cod de identificare al contribuabilului;
  • termenul de examinare a cererii – până la 20 minute;
  • banii sunt transferați automat;
  • se pot folosi toate mijloacele comode debitorului pentru a face plata creditului.

Majoritatea solicitanților de credit pot deveni clienți ai organizației de creditare nebancară Creditprime, chiar și acei, care au un istoric creditar negativ. În același timp, absolut toții clienții pot beneficia de un program de creditare preferențială cu dobânda zero pentru primele 30 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *