In ce domenii activeaza ultimele start-up-uri?

In ce domenii activeaza ultimele start-up-uri

Din ce in ce mai multi oameni sunt atrasi de domeniul antreprenoriatului si incearca sa gaseasca cele mai bune idei de start-up-uri, cu potential cat mai mare de finantare din partea investitorilor. Daca si tu te numeri printre cei interesati de business si te pregatesti sa iti deschizi o afacere, atunci trebuie neaparat sa faci research-ul necesar si sa vezi daca ideea ta se numara printre afacerile despre care expertii cred ca vor avea succes in noul an. Pentru a nu da gres atunci cand iti alegi nisa pe care sa activezi este foarte important sa te documentezi cat mai mult, sa afli care sunt sansele de reusita in fiecare domeniu.

Iata in ce domenii activeaza cele mai noi start-up-uri si care este potentialul dezvoltarii acestora! 

 

Ultimele start-up-uri aleg tehnologia

 

Domeniul tehnologiei este in continua dezvoltare si are intotdeauna nevoie de minti inovative care sa puna bazele a noi proiecte de viitor. Pasionatii de tehnologie pot opta pentru infiintarea unei firme de productie software, pentru care au toate sansele sa primeasca o finantare. Un astfel de model de business este specializat in crearea de site-uri web, baze de date, sau aplicatii software si este in general condus de o echipa capabila din domeniul IT.

 

Livrari 

 

Inca de anul trecut numarul serviciilor de livrare s-a marit considerabil, acest model de start-up dovedindu-se a fi cu adevarat profitabil. Din ce in ce mai multe persoane aleg sa sa apeleze la astfel de firme pentru a beneficia de un plus de confort. Fie ca este vorba despre livrarea unor pachete voluminoase ori de clasicele servicii de livrare mancare, toate ajuta clientii sa evite sa se deplaseze pana la restaurantul dorit, pana la supermarket, pana la posta, etc. 

 

Cursuri Online 

 

In cazul in care stapanesti bine un anumit domeniu si consideri ca ai cunostinte la care nu toti oamenii pot avea acces cu usurinta, atunci ar trebui cu siguranta sa te gandesti sa incepi un curs online. Acest model de afacere va reusi sa genereze un venit pasiv, odata ce pui la punct informatiile din documentul pe care doresti sa il vinzi oamenilor. Totusi, ai si alte variante cand vine vorba de cursurile online: intalniri video individuale sau de grup, academii de studiu sau simplele documente Power Point sau Pdf care contin informatia pe care vrei sa le-o transmiti clientilor tai. Cu cat aceste cursuri sunt mai complexe si ating mai multe puncte de interes, cu atat pretul poate fi unul mai mare. 

 

Vrei sa incepi o afacere in noul an?

 

Daca esti tentat sa incepi o afacere in noul an, atunci nu mai sta pe ganduri! Documenteaza-te despre ultimele start-up-uri aparute si da startul propriului business.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *