Care sunt cele mai bune ocazii sa daruiesti flori?

Ai fost invitat la ea acasa, pentru a-i cunoaste parintii? Este ziua de nastere a mamei tale si vrei sa o surprinzi cu flori? Sau mergi in vizita de Craciun si vrei sa inveselesti atmosfera? Sunt multe evenimente din viata noastra care pot deveni chiar mai memorabile cu ajutorul florilor. Care sunt ocaziile care trebuie sarbatorite cu un buchet de flori?

Cand sa daruiesti flori

La festivitati – Nunta si botezul sunt evenimente speciale ce trebuie sarbatorite cu fast, flori si invitati. Este un gest de politete sa te prezinti cu flori atat pentru mireasa, cat si pentru nasa sau bebelusul ce urmeaza sa fie botezat. Dar si sarbatorile religioase precum Craciunul sau Pastele pot deveni mai frumoase cu buchetul de flori potrivit.

La aniversari – La celebrarea unui numar de ani impreuna, trebuie sa ii aduci un buchet de flori care sa ii aminteasca de toate motivele pentru care s-a casatorit cu tine. Comanda de la IMOD Flowers florile ei preferate, un buchet mare de trandafiri rosii sau un cos cu flori mixte si o vei face sa zambeasca.

La zile de nastere – Daca te intalnesti cu sotia, iubita, mama sau prietena la ziua lor sau de onomastica, stii ca nu te poti prezenta in fata ei fara un aranjament floral si un cadou, oricat de mic ar fi acesta. Florile ii vor ura „La multi ani!” si ii vor transforma ziua in una de neuitat.

De Ziua Indragostitilor – Pentru ca vrei sa simta fluturasi in stomac. Nu va fi o surpriza faptul ca ii daruiesti flori, dar o poti surprinde cu alegerea facuta. Alege unul dintre aranjamentele florale speciale de la IMOD Flowers sau solicita un buchet personalizat conform dorintelor iubitei tale.

De Ziua Mamei – Este o traditie sa le multumim mamelor cu flori pentru sprijinul si dragostea lor. Ofera-i un frumos buchet de trandafiri roz sau albi, lalele multicolore, vesele floarea soarelui sau delicatele frezii, cu al lor parfum placut.

Care sunt cele mai bune ocazii pentru a oferi flori?

La prima voastra intalnire, acest punct de cotitura cand veti hotari daca va mai vedeti sau nu, poti incepe ziua cu dreptul, daruindu-i un trandafir sau un buchet cu mai multe flori. O vei impresiona cu gestul tau frumos si isi va dori sa te mai intalneasca la a doua, apoi a treia intalnire, si tot asa.

Daca ai gresit fata ea, florile de la IMOD Flowers te vor ajuta sa iti ceri scuze cum se cuvine. Florile sunt scuza perfecta sa va intalniti si sa schimbati cateva vorbe. Explica-i de ce ai gresit si florile o vor convinge sa te ierte.

Cand cineva drag se afla la spital, poti inveseli atmosfera de acolo cu un cos cu flori sau un buchet in culori pastelate, cu flori care sa nu emane un parfum puternic. Florile aduc o nota de optimism si ajuta moralul celor internati in spital.

Dar nu este nevoie de o ocazie speciala pentru a darui flori. Poti face acest gest frumos oricand, pentru a transmite gandurile bune, respectul, simpatia si dragostea pe care le porti persoanei destinatare. Trimite prin IMOD Flowers un buchet de flori si transforma ziua banala intr-un eveniment cu adevarat special!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *