Camere supraveghere exterior cu inregistrare pentru spatii private si publice

Camerele de supraveghere nu mai reprezinta o noutate, dat fiind ca acestea sunt montate pe strazi, la trecerile de pietoni, in centre comerciale, parcari, parcuri industriale etc. E-Camere.ro este partenerul de care aveti nevoie pentru camere supraveghere exterior cu inregistrare destinate atat spatiilor private, cat si celor publice.

Aici gasiti o gama variata de modele realizate de catre producatori importanti, la cele mai inalta standarde de calitate. Sunt usor de instalat, dispun de carcase de protectie speciale si ofera imagini clare, ce pot fi stocate cu usurinta.

Cum instalati corect o camera video de exterior?

Pentru ca sistemul de supraveghere sa fie cat mai eficient, camerele trebuie montate tinand cont de unghiul dorit, pozitie si inaltime. In general, oamenii apeleaza la ajutorul camerelor pentru a monitoriza spatii deschise precum parcari, strazi, curti si gradini etc, dar si pentru supravegherea si protejarea unui autoturism sau unor bunuri aflate in spatii in care pot fi vandalizate sau furate.

Indiferent de situatie, camerele trebuie sa fie pozitionate la inaltimi potrivite, in poziti si unghiuri testate, care sa ofere cele mai bune rezultate.

In ceea ce priveste unghiul de acoperire, camerele care au o vedere foarte larga sunt cele cu unghiuri de 90, 95 sau chiar 100 grade deschidere. Prin urmare, cu cat suprafata pe care doriti sa o supravegheati este mai mare, cu atat si unghiul camerei trebuie sa fie mai generos.

Desigur, atunci cand optati pentru camere supraveghere exterior cu inregistrare cu un unghi larg, nu veti mai putea distinge detaliile aflate la mare distanta. De aceea, rezolutia camerelor este foarte importanta in acest sens, mai ales daca vreti ca acestea sa aiba capacitatea de a recunoaste fete umane, numere de inmatriculare sau late detalii importante.

In ceea ce priveste inaltimea, camerele trebuie montate in mod strategic. Mai exact, specialistii recomanda amplasarea acestora la o inaltime cat mai mare, pentru ca infractorii sa nu poata ajunge la ele.

Deseori, acestia reusesc sa schimbe unghiul sau lentila, astfel ca imaginile inregistrare vor fi incomplete sau irelevante.

Si desigur, pentru ca dispozitivele sa poata inregistra, este nevoie de un cablu de semnal conectat la un DVR sau alt dispozitiv de stocare.

Ce avantaje va ofera E-Camere.ro?

• Detalii precise si imagini de calitate HD pentru orice inregistrare;
• Preturi avantajoase;
• Carcase de siguranta realizate din materiale de calitate, menite sa protejeze camerele;
• Tehnologii de ultima generatie;
• Posibilitatea de a vedea in timp real toate imaginile inregistrate.

Raport calitate-pret avantajos la camere supraveghere exterior cu inregistrare

Spre deosebire de magazinele mixte, unde puteti gasi si alte echipamente pe langa cele de supraveghere video, E-Camere.ro detine toate resursele necesare pentru a va oferi ceea ce aveti nevoie pentru un sistem foarte performant. In plus, toate produsele comercializate aici sunt disponibile la preturi competitive, ce ofera posibilitatea cat mai multor clienti sa isi protejeze casa, familia sau afacerea. Beneficiati de consultanta tehnica gratuita si informatii de specialitate, dar si livrare sigura si rapida a produselor.

Pentru mai multe detalii despre produsele disponibile, accesati www.e-camere.ro
Contact
0767 390 475
0765 487 387

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *