Camera de supraveghere cu card la preturi avantajoase

50_camera-supraveghere-cu-card2E-Camere.ro – Specialistii in inovatie si siguranta recomanda camera supraveghere cu card la preturi avantajoase

Pentru siguranta si securitate alegem sa instalam anumite sisteme si echipamente profesionale pentru a preveni incidentele neplacute sau situatiile in care viata noastra poate fi pusa in pericol. O echipe de profesionisti dedicati inovatiei si tehnologiei – pentru siguranta noastra si a familiei – recomanda instalarea produsului de camera supraveghere cu card sau wireless tuturor persoanelor care prefera sa previna incidentele neplacute.

Echipa E-Camere.ro este specializata in comercializarea de echipamente profesionale de foarte buna calitate. Aceste produse sunt achizitionate de la cei mai apreciati producatori itnernationali din domeniu si sunt esentiale pentru asigurarea unui nivel inalt de securitate.

Mai mult decat atat, avantajele pe care le aduce colaborarea cu echipa E-Camere sunt urmatoarele:
• Pana la 3 ani garantie pentru toate echipamentele cumparate de pe website;
• Transport gratuit prin intermediul retelei Fan Courier pentru orice comanda de minim 499 de lei;
• Beneficiati de suport tehnic gratuit, atat telefonic, cat si prin e-mail.

Specialistii E-Camere se ocupa, de asemenea, si de testarea permanenta a echipamentelor noi, pentru a gasi solutii cat mai potrivite necesitatilor din ce in ce mai diverse ale tuturor clientilor.

Echipa se adreseaza, in primul rand, persoanelor care constientizeaza beneficiile securitatii si sigurantei si acelor persoane care prefera sa previna problemele in defavoarea suportarii consecintelor neplacute, uneori prea mari sau costisitoare.

Din acest motiv, angajatii E-Camere.ro comercializeaza sisteme de camere supraveghere profesionale, dvr-uri si accesorii video la preturi mici si testeaza in permanenta echipamente noi in vederea gasirii unor solutii cat mai potrivite necesitatilor tuturor clientilor.

Produsele de pe website sunt clasificate in diverse categorii, in functie de sistemul preferat de clienti si astfel putem regasi urmatoarele tipuri de sisteme:
• Sisteme HD-CVI;
• Sisteme HD-TVI;
• Sisteme AHD;
• Sisteme IP.

De asemenea, sistemele de supraveghere sunt si ele clasificate in functie de rezolutie, producatori si canale, deci cu siguranta nevoile fiecaruia pot fi satisfacute de gama larga de produse tehnologice si performante.

Pentru ca ne dorim sa stim exact ce fel de sistem de camere supraveghere video trebuie sa achizitionam, indiferent ca este vorba despre un sistem de supraveghere clasic, cu card sau wireless, pentru a veni in ajutorul clientilor, echipa E-Camere a dezvoltat si un blog menit sa ghideze publicul si sa il sfatuiasca in privinta alegerii produsului potrivit.

Mai exact, acestia scriu periodic articole utile pentru instalarea si utilizarea acestora, un fel de tutoriale pentru produsele comercializate.

Asadar, cine este E-Camere.ro?

• E-Camere este un magazine online creat pentru a comerializa sisteme de supraveghere profesionale, operat de Polites Online SRL din Craiova, disponibil pe website-ul oficial www.e-camere.ro ;
• Putem intra in contact cu echipa de vanzari E-Camere la adresa de e-mail vanzari@e-camere.ro sau apeland numarul de telefon 0767.390.475 ;
• Pentru orice detalii tehnice, putem contacta departamentul de Suport tehnic la adresa support@e-camere.ro sau la numarul de telefon 0765.487.387 ;
• De asemenea, pentru alte informatii suplimentare putem trimite un e-mail la adresa office@e-camere.ro sau putem merge la sediul lor de pe Strada Petrache Poenaru, nr. 1 din Craiova, judetul Dolj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *