Cadouri pe care sa NU le oferi unei femei

Asa nuCadouri pe care sa NU le oferi unei femei

Vine imediat Valentines Day si fiecare barbat se va da peste cap sa ii ofere iubitei sau nevestei cel mai frumos cadou. Sau, daca nu se va da peste cap, isi va aminti in ultimul moment si va lua cel mai inspirat cadou din ultimul magazin deschis la o ora tarzie.

Daca esti barbat, vrei sa iei un cadou si vrei sa o faci intr-adevar fericita pe destinatara, iata niste idei de cadouri pe care sa NU le oferi:

  • Obiecte de bucatarie. Practic, ii spui femeii iubite ca trebuie sa stea mai mult in bucatarie. Chiar daca tu nu vrei sa ii spui asta, cu siguranta va veni timpul cand iti va reprosa ca in loc de o bijuterie i-ai cumparat un blender.
  • Obiecte de curatenie. Au cam acelasi efect ca si obiectele de bucatarie. Nu sunt indicate sub nicio forma pe post de cadou.
  • Parfumuri, lotiuni de baie, lumanari sau animale de plus. Poate ca sunt femei care le apreciaza, cu toate astea, majoritatea le vor primi doar pentru a le pune la depozitare in fundul dulapului. Femeile sunt foarte pretentioase la tot ceea ce inseamna parfum si creme si cu siguranta au deja prea multe animale de plus.

Dupa ce elimini posibilitatile de mai sus, nu iti mai ramane mare lucru de cumparat, insa intotdeauna poti sa faci o impresie buna cu un  buchet de flori sau cu o iesire deosebita in oras.  Voi ce oferiti cadou, sau ce ati primit pana acum, in cazul in care sunteti femei?

Stit si voi alte cadouri pe care sa nu le oferi unei femei pentru a le trece la lista noastra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *