BRD este banca sau centura?

Cum probabil fiecare dintre noi este obligat sa mai ajunga din cand in cand pe la banca asa am fost si eu pus in situatia de a ajunge la un sediu BRD din Bucuresti.

Unde cu stupoare am descoperit o casiera sau ceva de genul, care arata mai rau decat pe centura, si nu ma leg de infatisarea fizica, dar ma leg de vestimentatie.

Era imbracata toata in negru dar avea niste cisme din piele intoarsa maron, plus niste pantaloni cu talia lasata dintr-un material negru stralucitor cu naylon si o bluza la fel neagra cu o mica deschizatura pe o parte.

Nu stiu daca descrierea mea va ajuta sa va faceti o imagine si din pacate nici poza nu este foarte clara, dar ma puteti crede pe cuvant, era imbracata exact de centura.

Nu inteleg, parca au inebunit cei care conduc BRD-ul, eu stiu ca in banci exista o politica legata si de vestimentatie sau tipa era jucaria unui directoras de agentie?!

Oricum acum cativa ani in urma erau doar 2 banci cu personal ciumeg iar in mare masura alcatuit din persoane in varsta, timpul a trecut si toate bancile au adus in front office, persoane tinere, frumoase, care sa-ti mai aline buzunarul atunci cand il golesti platind rate si comisioane.

2 comments for “BRD este banca sau centura?

  1. November 26, 2008 at 00:14

    BANCI SI IARA BANCI. Camatarie legala. Huuuuuuuuuuuuuuuuuu

  2. elena
    November 29, 2008 at 16:31

    eu merg la o banca de langa casa mea, caci imi este mai comod, si de fiecare data cand nimeresc la ghiseul dinspre fereastra, ma oripilez. acolo este tot timpul o biata copila, parca una dintre cele ale strazii. cred ca este vai de capul ei si sta in vreo garsoniera confort 5, cu baia pe hol, si dimineata cand pleaca la servici, din cauza aglomeratiei de pe hol, sare etapa spalarii. si asta nu e tot, in drum spre locul de munca, isi roade unghiile pana la carne (are, sau mai bine spus, nu are unghii de loc saraca si acele urme care le are, sunt taiate parca cu fierastraul). si le roade ca sa mai scape de culoarea provocata de la spargerea nucilor de cu seara inainte. cam astea sunt “personajele” care ne intampina la unele ghisee, dar probabil ii costa mult mult mai putin pe angajatori, si cum suntem in situatie de criza, sunt scuzabili, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *