Auto rulate de cea mai buna calitate

LeasingAutomobile.ro – Auto rulate de cea mai buna calitate pentru iubitorii de masini performante

Automobilul a devenit de-a lungul timpului un adevarat accesoriu menit sa ne faciliteze demersurile zilnice.
Pentru a putea achizitiona un autoturism care sa ne satisfaca toate necesitatile si dorintele estetice, comandati auto rulate de cea mai buna calitate, recunoscute in plan international, la preturi accesibile pentru orice tip de buget.

52_auto rulante

Leasing Automobile – Dealer profesionist experimentat in vanzarile de masini auto rulate

Compania Leasing Automobile este un dealer auto experimentat care garanteaza servicii si produse ireprosabile la un pret foarte mic. Leasing Automobile are o experienta acumulata in peste 17 ani de experienta pe piata privata a masinilor auto rulate, timp in care comenzile si preferinte clientilor au fost intotdeauna satisfacute.

Leasing Automobile – Sisteme de achizitie pentru auto rulate

Compania Leasing Automobile pune la dispozitia clientilor sai o varietate de metode prin care acestia pot intra in posesia automobilelor rulate. Astfel, compania Leasing Auto asigura posibilitatea de achizitie prin:
• Metoda contractului de leasing – Slutie sigura, accesibila si inovatoare ;
• Sistem de schimb auto – Schimb intre masina veche cu o masina pe care o puteti regasi in cadrul parcului auto al companiei ;
• Metoda de achizitie cu plata integrala– Metoda clasica, eficienta, care are ca avantaj detinerea dreptului de proprietar, intr-un timp foarte scurt.

Ce presupune un contract de leasing?

Contractarea unei masini in sistem de leasing constituie o metoda de achizitie prin intermediul careia tot mai multi pasionati de masini performante isi pot cumpara modelul dorit, prin achitarea unor rate periodice stabilite in partneriat cu firma specializata in leasing auto.

Compania Leasing Automobile garanteaza seriozitatea si profesionalismul dedicate achizitiei si detine parteneriate cu mai multe firme autohtone care detin o vasta experienta in privinta finantarii unui contract de leasing.

Printre firmele cu care Leasing Auto conlucreaza se numara : BT LEASING, BRD, OLD, Cetelem, Idea Leasing, Raiffeisen LEASING, TiriacLeasing, Garanti Leasing, IMPULS LEASING sau AUTOVIT.RO.

Conditii de indeplinit pentru finantare si aprobare contract de leasing

Toate masinile auto rulate din parcurile auto ale companiei Leasing Auto pot fi achizitionate prin credit bancar sau cu ajutorul contractului de leasing. Oricare dintre aceste variate ati alege, ambele presupun:
• Un avans care este cuprins intre 15% si 50% – Suma care va deveni deductibila de-a lungul perioadei de timp in care contractual de leasing este activ;
• Stabilirea platilor contractuale pe o perioada cuprinsa intre 12 si 60 de luni. Beneficiarii acestui tip de contract au posibilitatea sa prelungeasca contractul respectiv, sa incheie clauzele contractului sau sa devina proprietari cu drepturi depline.

Este important de precizat ca pentru a putea fi aprobat contractul de leasing trebuie sa aduceti anumite documente care difera in functie de calitatea pe care o detineti (persoana fizica, persoana fizica autorizata sau persoana juridica).

Daca aveti intrebari suplimentare sau daca doriti sa comandati masini auto rulate disponibile in cadrul companiei Leasing Automobile va rugam sa telefonati la urmatoarele numere de telefon:
0741 41 44 88 (Showroom Galati) sau 0741 41 44 66 (Showroom Arad).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *