Asined.ro – Confectii textile industriale, lucrurile mici, care fac diferenta

De foarte multe ori, lucrurile mici pot face cu adevarat diferenta. Realitatea este ca invatam sa apreciem fiecare lucru pentru utilitatea sa. Iar acest lucru devine si mai imperios valabil daca ne gandim la gama variata de confecii textile industriale pe care le folosim fara sa realizam cat de importante sunt decat atunci cand constatam ca avem nevoie de ele.

Spre exemplu, o husa de protectie a unui costum sau rochii este o necesitate. Pentru ca nu vrei sa constati ca rochia preferata din sifonier este plina de scame, tocmai atunci cand vrei sa o porti, iti dai seama cat de utila ar fi fost o husa de protectie pentru ea.

Descopera gama variata de confectii textile industriale

Cu ce se remarca Asined fata de celelalte firme care vizeaza aceeasi nisa? Ei bine, spre deosebire de celelalte, firma foloseste doar materiale din piele ecologica, fibre sintetice si materiale plastice pentru accesorii.

Toate acestea sunt proiectate si produse cu ajutorul unor utilaje tehnologice moderne precum decuparea cu laser si masini de cusut cu lipire ultrasunet.

Printre confectiile textile de cea mai buna calitate produse de Asined se numara saci, huse, genti, invelitori, cutii din materiale textile, chingi de prindere si accesorii.

Dar de ce ati avea nevoie de o husa de calitate pentru pantofi, va veti gandi? Ei bine, o husa de calitate poate preveni deteriorarea pantofilor dumneavoastra atunci cand ii depozitati intr-un anumit spatiu pentru o lunga perioada de timp sau cand ii transportati dintr-un loc intr-altul.

Poate parea ceva banal, dar o husa dintr-un material de calitate este unul dintre acele lucruri mici care fac diferenta atunci cand te astepti mai putin.

Produsele sunt cusute la masini de cusut profesionale, de catre o echipa de experti, iar husele de protectie sunt confectionate din materiale textile rezistente la utilizari multiple.

Printre materialele cele mai folosite se numara docul, tercotul si un textil fabricat din fibre sintetice, iar husele pot fi personalizate in functie de preferinte.

Sa presupunem ca aveti o afacere cu costume pentru barbati si aveti nevoie de huse de protectie pentru acestea personalizate cu sigla firmei dumneavoastra. In functie de cerinte, de la culoarea dorita, la sigla imprimata pe huse si numarul acestora, echipa Asined va garanteaza cele mai bune huse.

Asined furnizeaza, pentru un singur proiect, intre 10 000 – 30 000 de produse, lunar!

Alegeti calitatea in orice, chiar si cand vine vorba de huse de protectie, saci de rafie, cutii de depozitare sau umerase. Veti vedea, la un moment dat cat de mult conteaza toate acestea.

Fabrica Asined este o firma romaneasca specializata in confectionarea de produse cu scop utilitar fabricate din confectii textile industriale si mase plastice.

Date de contact
Firma are sediul in Bucuresti, dar preia comenzi si le livreaza oriunde in Romania.
Asined are o traditie pe piata de profil de mai bine de 25 de ani, perioada in care a avut clienti de prestigiu, care au revenit de fiecare data cu incredere. Fii si tu unul dintre ei!
Pentru mai multe detalii despre serviciile Asined intrati pe website-ul www.asined.ro
Sau sunati la numarul de telefon 021 316 27 85
De asemenea, puteti trimite un mail la adresa office@asined.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *