Asined.ro – Accesorii si produse automotive fabricate la scara industriala

Stim ca masina este un bun care trebuie in permanenta intretinut si pentru care ai nevoie mereu de o serie de piese si ustentsile. Pentru o mai buna organizare a spatiului din interiorul unei masini poti comanda accesorii si produse de tip automotive personalizate.

Asined Automotive este unul dintre principalii distribuitori si fabricanti pentru accesorii pentru masina ta care sunt foarte importante in anumite situatii.

De exemplu, sa presupunem ca pleci la un drum lung intr-o zi torida de vara cu masina. Desi ai aer conditionat, soarele arzator parca devine tot mai insuportabil prin geamurile masinii.

Storuri auto – Protectie garantata impotriva razelor UV

In aceasta situatie, o pereche de storuri auto poate salva o calatorie devenita insuportabila din cauza caniculei, atunci cand te ajungi la destinatie si vrei ca interiorul masinii sa fie protejat impotriva supraincalzirii.

Storurile auto se fixeaza foarte usor pe langa chederul geamului si previn patrunderea razelor de soare, astfel ca ai o grija in minus, iar pasagerii masinii se bucura de o calatorie perfecta.

Sau, sa presupunem ca lucrezi in domeniul transporturilor, iar jobul tau zilnic inseamna transportarea unei cantitati mari de marfa, care trebuie sa ajunga la destinatie in cel mai bune conditii.

Organizeaza-ti spatiul masinii in cele mai bune conditii

In acest caz, o chinga de fixare iti poate salva marfa transportata pe un drum plin de gropi. In plus, legislatia actuala prevede ca majoritatea masinilor sa aiba chingi de fixare in cazul in care se transporta anumite obiecte.

Un alt obiect care iti va face viata mai usoara sunt husele pentru depozitarea anvelopelor. Acestea permit manipularea facila a anevelopelor dintr-un loc intr-altul, fiind prevazute cu maner si fermoar.

Iar cand ai de carat sute de anvelope, o astfel de husa este mai mult decat necesara

Trusa de prim ajutor, cricul auto sau triunghiul reflectorizant sunt aruncate prin masina, iar cand ai mai mare nevoie de ele nu stii unde sa le gasesti?

Ia-ti un set de huse pentru depozitarea si transportul accesoriilor, care te va ajuta sa fi mai organizat si sa tii toate accesoriile pentru masina intr-un loc in care sa fii sigur ca le gasesti imediat.

Obiectele de care ne folosim, fie ca sunt ele pentru masina sau pentru casa, trebuie pastrate in conditii de siguranta, care ne ajuta sa economisim timp atunci cand le cautam.

Asined este o firma romaneasca specializata in productia de accesorii pentru masina, ambalaje textile si utilitare pe care le folosim zilnic in diverse activitati.

Compania lucreaza cu materiale ecologice de cea mai buna calitate, iar produsele sunt concepute in functie de necesitatile clientilor, astfel incat sa le usureze pe cat posibil activitatile de zi cu zi.

Istoria firmei Asined incepe in 1976 cu productia de fermoare si continua acendent cu productia de huse pentru masini, apoi pentru costume, saci de transport bunuri, ambalaje textile utilitare.

Compania are colaborari de durata cu firme de prestigiu din domeniul auto, precum Dacia si Peugeot, dar si cu producatori mici si mari din industriile bancare sau de haine.

Date de contact
Pentru mai multe detalii despre serviciile si produsele firmei puteti suna la numarul:
021 316 27 85
Sau acceseaza website-ul www.asined.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *