Arta amenajarilor interioare – Pardoseli epoxidice Milucon potrivite pentru orice tip de spatiu

18_pardoseli epoxidiceArta amenajarilor interioare – Pardoseli epoxidice Milucon potrivite pentru orice tip de spatiu

Pana acum cativa ani, accentul se punea pe finisajele peretilor si modul in care erau vopsite si decorate acestea. Iata ca trendurile din domeniul amenajarilor interioare se schimba constant, ceea ce face ca astazi sa fim martori la noua gama de pardoseli decorative, ce transforma suprafetele epe care circulam in adevarate opera de arta. Pentru ca acest tip de pardoseala este foarte apreciat si la noi, Milucon este una dintre firmele ce poate executa pardoseli epoxidice la cele mai inalte standarde de calitate. de altfel, Milucon este una dintre cele mai apreciate firme din domeniul hidroizolatiilor si pardoselilor interioare si exterioare.

Unicitate, rezistenta si longevitate – caracteristici definitorii ale gamei de pardoseli epoxidice Milucon

Pardoselile epoxidice sunt o modalitate accesibila de a proteja suprafetele din beton supuse traficului intens si de a le oferi un aspect original, personalizat dupa bunul plac al beneficiarului. Sunt usor de aplicat, nu necesita intretinere speciala si se caracterizeaza printr-o rezistenta mecanica foarte buna, ceea ce le recomanda mai ales pentru spatiile industriale. Mai mult decat atat, pardosela epoxidica reprezinta totodata o forma de hidroizolare si termoizolare, datorita etanseitatii impecabile. Asadar, pentru o suprafata uniforma, perfect nivelata si igienica, Milucon va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii.

Pardoseli epoxidice- metode de aplicare profesionale si intretinere facila

Aplicabilitatea acestui tip de pardoseala este foarte variata, motivul principal fiind multitudinea de proprietati deosebite. Principalul avantaj este starea lichida a rasinilor epoxidice, ceea ce asigura o aplicare rapida si facila, chiar in spatii inguste sau cu mici neregularitati. Sunt aplicate prin pensulare si nu au nevoie de rosturi sau alte elemente de imbinare, intrucat rasinile formeaza un strat neted si uniform. Deoarece sunt foarte usor de intretinut si curatat, aceste pardoseli epoxidice sunt intalnite in mod special in domeniul farmceutic si cel medical, dar si in industria alimentara.

De ce sa investesti in pardoseli epoxidice decorative? Milucon iti ofera cateva indicii!

Avantajele acestor pardoseli sunt numeroase, indeplinind atat criteriile functionale, cat si cele de estetica si design. Suprafetele epoxidice sunt foarte rezistente la zgariere, abraziune, substante chimice si impact. Desi sunt relativ dure, aceste suprafete isi pastreaza elasticitatea specifica rasinilor epoxidice si se dovedesc flexibile atunci cand este nevoie. Sunt foarte usor de curatat si mentin un nivel ridicat de igiena, fiind cele mai intalnite tipuri de pardoseala din unitatile medicale. Si desigur, nu putem uita despre posibilitatile estetice si de design, ce nu cunosc limite in afara de imaginatia omului.

Pardoseli epoxidice cu materiale profesionale si tratamente specifice – rezistenta garantata de Milucon!

Lucrarile realizate de catre Milucon sunt rezistente la uzura, trafic intens si alti factori ce pot modifica aspectul pardoselilor in timp. rezistenta acestora se datoreaza produselor de foarte buna calitate si tratamentelor pentru pardoseli epoxidice menite sa prelungeasca viata acestora si sa le protejeze de zgarieturi si abraziune. Asadar, nu mai stati pe ganduri si transformati proiectul mult visat in realitate, Milucon fiind alaturi de dumneavoastra cu cele mai bune servicii, despre care puteti afla ma multe detalii pe www.milucon.ro.

Apeland numarul de telefon 0766 419 049, veti putea discuta cu reprezentantii companiei despre planurile dumneavoastra.

Adresa e-mail: office@milucon.ro

1 comment for “Arta amenajarilor interioare – Pardoseli epoxidice Milucon potrivite pentru orice tip de spatiu

  1. February 16, 2017 at 11:54

    Tot ce e frumos multumeste sufletul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *