Alina Ghidarcea, cantareata lui Mutu – Alta “vedeta” facuta peste noapte?! (video)

Alina Ghidarcea, cantareata “lui Mutu” – Alta “vedeta” facuta peste noapte?! (video)

Alina Ghidarcea este bruneta dintre cele doua fete care au facut valva in ultimul timp in presa si TV datorita faptului ca s-au potrivit sa fie cele care au poposit la masa lui Adrian Mutu si a lui Adrian Cirstea inainte de meciul cu Serbia.

Iata cum Alina Ghidarcea (24 de ani), care pana acum necunoscuta, cel putin de mine, caci dupa declaratia ei este fosta componenta a trupei Ooops si actualmente in cariera solo sub titulatura de Black Diamond, apare la emisiunea “Un Show Pacatos” a lui Capatos si cum fara voia ei isi face o reclama, asa cum se obisnuieste la noi, dintr-un scandal.

Iat-o pe Alina Ghidarcea / Black Diamond cu melodia “Feel The Sun” prezentata in emisiunea lui Dan Capatos:

Va place Alina Gidarcea? ;)

6 comments for “Alina Ghidarcea, cantareata lui Mutu – Alta “vedeta” facuta peste noapte?! (video)

 1. DulCin3eA
  October 20, 2009 at 19:00

  Da, imi place Alina GHIDARCEA alias Black Diamond. Are voce, e frumoasa, are toate atuurile pentru a realiza o frumoasa cariera muzicala.

  • sorin
   November 7, 2014 at 22:23

   daca si asta e cantareata,unde nu a auzit nimeni de ea,de tine da a auzit toata colentina ce esti.balena ucigasa….plateai barbati .badescu andreea catalina… k tine rar gasesti…….graso tu ca mine,nu mai gasesti!!!! eu k tine nu mai caut!!!

 2. alkatraziii :)
  October 21, 2009 at 11:50

  vedetaa peste noate…?? frate esti frustrat! faci parte din acea categorie care nu remarci decat stirile “gen scandal” citesti libertatea, cancan etc. vezi ca fata a muncit si munceste mult, pur si simplu s-a nimerit sa fie la masa cu mutu. nu imi spune ca tu (ca si baiat) refuzai sa bei un pahar de vin cu el… si alina vezi ca e ff shmechera din toate punctele de vedere

 3. Raluca
  October 23, 2009 at 04:12

  Imi place Alina cum arata, dar si cum canta.Are toate sansele sa ajunga undeva sus dupa parerea mea.Melodia “Feel the sun” chiar este frumoasa si sper sa mai scoata si altele.

 4. October 30, 2009 at 14:49

  super tare imi place cum canta

 5. December 16, 2009 at 11:23

  TARE VIDEOCLIP VERISOARA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *