Adauga stil casei tale utilizand vitralii

vitraliiAdauga stil casei tale utilizand vitralii

Amenajarile interioare sunt cu adevarat un domeniu pe cat de interesant pe atat de inedit. Si, cu cat ideile devin mai originale cu atat si casa are o personalitate proprie reflectand exact personalitatea locuitorilor de sub acel acoperis.

Daca doriti sa adaugati un element absolut inedit atunci va recomandam sticla cu vitralii intrucat acestea cu toate ca dateaza inca din cele mai vechi timpuri reusesc cu succes sa se adapteze vremurilor acestea moderne si sa transforme casa intr-o adevarata opera de arta.

Securit International va pune la dispozitie o gama variata de ferestre cu vitralii sau chiar usi capabile sa decoreze casa in asa fel incat sa formeze un model sau chiar sa spuna o poveste.

Idei de incorporare a vitraliilor in design-ul casei

Daca structura incaperii va permite puteti monta un luminator folosind sticla cu vitralii iar lumina pe care o va reflecta va incalzi atmosfera facand ca toate obiectele din jur sa straluceasca. In acest fel veti oferi un cadru de poveste casei dumneavoastra.

O alta varianta prin care puteti sa va puneti casa in valoare este sa transformati tavanul intr-unul fals care utilizeaza cu succes aceste vitralii si, in acest fel va masca instalatia de iluminat din living. Lumina pe care o proiecteaza vitraliile este una deosebit de intima si, veti putea sa creati o multime de modele surpinzatoare cu ajutorul acestui tip de sticla.

Se poate utiliza in toate incaperile intrucat se adapteaza perfect oricarui tip de design indiferent daca vorbim despre unul extrem de modern sau unul ce aminteste de epoca victoriana.

Domenii de utilizare

Cu toate ca in mod initial aceste vitralii erau utilizate pentru a ilustra icoane in biserici, domeniile de utilizare s-au diversificat si la ora actuala se pot aplica in orice domeniu.

De obicei cand se vorbeste despre aceasta sticla colorata multi se gandesc la o biserica si cred ca este imposibil sa se incorporeze in amenajarile interioare, la noi pe site veti putea gasi o multime de idei legate de modul prin care le puteti incopora. Astfel veti putea sa oferiti un pic de originalitate casei dumneavoastra si totul va capata un aspect mult mai interesant.

Nu sunt potrivite numai pentru locuintele vechi ci si pentru constructiile noi iar designerii le utilizeaza cu succes incorporandu-le in case moderne pentru ca au capacitatea de a transforma instantaneu spatiul in care sunt instalate.

De ce sa incorporati aceste vitralii in design-ul casei?

Va provocam la un exercitiu de imaginatie: este iarna, pe fereastra se vede un peisaj feeric cu copaci acoperiti de zapada, soarele patrunde prin ferestrele cu vitralii intr-un mod inedit colorand incaperea si oferind o imagine aproape magica. Veti castiga instantaneu aprecierea invitatilor si originalitatea de care dati dovada nu va trece neobservata si nu va fi uitata cu usurinta. Chiar daca aveti in casa un design modest aceste vitralii reusesc sa scoata din anonimat orice tip de design interior.

Va asteptam pe site-ul nostru www.securitinternational.ro si sa solicitati chiar astazi o oferta personalizata si transformati-va casa intr-una cu un design deosebit si impresionant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *