Acestea sunt cele mai eficiente 5 activitati pentru arderea caloriilor

images (43)

Multa lume vrea sa slabeasca si multa lume incearca sa gaseasca solutii cat mai eficiente, care sa nu implice regim. Din pacate, o solutie de acest fel trebuie sa implice sport, deoarece caloriile nu se ard altcumva decat prin regim sau prin miscare. Omul arde calorii in extrem de multe situatii, chiar si privitul la televizor sau cititul fiind activitati care fac unele calorii sa dispara. Cu toate astea, pentru a simti si pentru a vedea eficienta arderilor, este bine sa faci activitati intense. Iata, asadar, care sunt cele mai eficiente 5 sporturi in arderea caloriilor:

 • Plimbarea cu rolele. Daca iesi la plimbare cu rolele vei reusi sa arzi pana la 683 de calorii pe ora. Evident, acest lucru presupune o plimbare ceva mai intensa, insa este o varianta prin care poti arde calorii intr-un mod cat se poate de placut.
 • Basketul. Sportul cu mingea aruncata la cos poate sa te lase cu 728 de calorii mai putin intr-o ora.
 • Tenisul.Nici sportul cu racheta nu se lasa mai prejos. Este unul dintre cele mai solicitante sporturi, arzand tot 728 de calorii pe ora.
 • Alergarea. Poti sa arzi o multime de calorii chiar si atunci cand nu faci sport. Daca pur si simplu iesi in parc pentru a alerga poti sa arzi pana la 755 de calorii pe ora. Este adevarat, a alerga o ora in continuu poate sa fie destul de dificil, insa cu putin antrenament poti reusi sa faci acest lucru fara prea mare efort.
 • Inotul. Inotul sportiv este cel mai eficient atunci cand vine vorba despre arderea caloriilor si despre modelarea musculaturii. Nu mai putin de 892 de calorii pe ora sunt arse atunci cand practici un astfel de sport.
 • Saritura cu coarda. Nu ai crede, insa unul dintre cele mai eficiente sporturi pentru cei care doresc sa slabeasca este saritura cu coarda. Optand pentru un astfel de sport vei arde 1074 de calorii pe ora. Este adevarat ca poate sa fie extrem de solicitant.

 

2 comments for “Acestea sunt cele mai eficiente 5 activitati pentru arderea caloriilor

 1. April 4, 2017 at 14:13

  Tot ce tine de sport,facut corect,este bine de pus in practica!

 2. April 12, 2017 at 14:11

  Mersul cu rolele poate fi chiar distractiv,si se pare ca si folositor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *